Celebritățile care au avut unele dintre cele mai extravagante nunți din istorie

Te-ai întrebat cât au costat unele dintre cele mai extravagante nunți ale celebrităților? Aruncă o privire asupra acestei liste și vei rămâne surprinsă.

Vedetele internaționale reușesc să ne surprindă cu fiecare ocazie și nici la capitolul nunți extravagante nu putem spune că ne-au dezamăgit. 

Cele mai cunoscute cupluri de vedete au avut parte de nunți spectaculoase pe care nu le vom uita prea curând. Iar atunci când te bucuri de notorietate, pare că posibilitățile sunt nelimitate și îți poți îndeplini și cele mai arzătoare dorințe pentru a avea o nuntă de vis.

Așadar, iată care sunt celebritățile care s-au bucurat de cele mai fabuloase și extravagante nunți:

Nick Jonas și Priyanka Chopra

Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au logodit în iulie 2018, după două luni de relație. Cei doi s-au bucurat în acel an de o ceremonie tradițională care a durat trei zile. Ceremonia religioasă oficiată la Palatul Taj Umaid Bhawan Palace din Jodhpur a fost spectaculoasă, având un preț de 60.000 de dolari pe noapte, potrivit Times of India. Evenimentele care au avut loc înainte de nuntă sunt estimate la suma de 61.000 de dolari. Se vorbește că întregul cost al nunții lor se încadrează între 584.000 și 800.000 de dolari.

Brad Pitt și Jennifer Aniston

Brad Pitt și Jennifer Aniston au avut parte de o ceremonie în 2000 care s-a ridicat la suma de 1 milion de dolari. Nunta lor din Malibu, cele patru trupe care au cântat, focurile de artificii, 50.000 de flori, sunt câteva dintre detaliile acestei nunți extravagante.

Prințul Charles și Prințesa Diana

Pe 29 iulie 1981 a avut loc nunta regală a Prințului Charles cu Prințesa Diana, la care au fost prezenți 2.500 de invitați. Nunta lor a costat 48 de milioane de dolari, însă în urma inflanției, ar costa astăzi 110 milioane de dolari. Rochia purtată de Prințesa Diana a atras privirile tuturor. A fost creată de Elizabeth și David Emanuel și a avut dantelă, broderie lucrată manual, paiete, o trenă de 25 de metri, 10.000 de perle și a fost evaluată la 12.000 de dolari.

Donald și Melania Trump

Donald și Melania Trump s-au căsătorit în 2005 și au avut o nuntă fabuloasă, care s-a ridicat la suma de 1 milion de dolari. Rochia semnată Dior purtată de Melania a costat 100.000 de dolari, fiind brodată cu 1.500 de pietre și perle. Conform E! News, serviciul de catering de la Jean-Georges Vongerichten pentru cei 400 de invitați a costat 110.000 de dolari.

David și Victoria Beckham

David și Victoria Beckham sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani, iar relația lor este pentru mulți un exemplu. Nunta lor a avut loc la castelul Luttrellstown din Dublin și a costat 800.000 de dolari, dar în prezent ar ajunge la un milion de dolari. Victoria Beckham a purtat o rochie semnată Vera Wang, cu o trenă de 20 de metri, care ar fi costat 100.000 de dolari.

Prințul William și Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton au avut parte de două recepții care au costat aproximativ 800.000 de dolari. Nunta s-a desfășurat la Westminster Abbey. Tortul celor doi ar fi ajuns la 80.000 de dolari, iar securitatea i-ar fi costat 33 de milioane de dolari, potrivit ABC News.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Nunta lui Michael Douglas cu actrița Catherine Zeta Jones a avut loc pe 18 noiembrie 2000 la Plaza Hotel în New York. Se vorbește că întreaga ceremonie a costat între 1,5 și 2 milioane de dolari, fiind una dintre cele mai extravagante nunți din istorie. Catherine Zeta-Jones a purtat o rochie Christian Lacroix de 140.000 de dolari și o tiara cu diamante de 300.000 de dolari.

Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în 2014 în cadrul unei ceremonii ținute la Forte di Belvedere, Florența. Locul este cu atât mai spectaculos cu cât se închiriază pentru suma de 368.000 de dolari. Kim Kardahian a purtat o rochie de mireasă Givenchy Haute Couture în valoare de 500.000 de dolari. Înainte de nuntă, cei doi au organizat la Chateau de Wildeville un prânz, iar ulterior o petrecere la Palatul Versailles. E! Online estimează că nunta lor a costat 2,8 milioane de dolari, fără să fie incluse și evenimentele de la Paris.

Nunți extravagante: Prințul Harry și Meghan Markle

Din lista noastră nu putea lipsi nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Evenimentul regal s-a desfășurat la Capela Sfântul George de la Castelul Windsor. În cazul lor, securitatea s-a ridicat la suma de 43 de milioane de dolari. Meghan Markle a purtat o creație a lui Clare Waight Keller, în valoare de 390.000 de lire.

Tom Cruise și Katie Holmes

Tom Cruise și Katie Holmes au ales un loc de vis pentru nunta lor, și anume castelul medieval Odescalchi din Italia. Invitații au avut parte de un meniu care a ajuns la suma de 18.000 de dolari. Katie Holmes a purtat o rochie Giorgio Armani de 50.000 de dolari, iar Tom Cruise a ales un costum semnat tot Armani. Îți merită pe deplin locul în acest top cu nunți extravangante.

Citește și:
10 cupluri de vedete care au avut parte de cele mai scandaloase despărțiri

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle