Prințul William și Kate Middleton se pregătesc pentru al patrulea copil

Prințul William și Kate Middleton sunt pregătiți să își mărească familia.

Prințul William și Kate Middleton se pregătesc pentru al patrulea copil

Cuplul regal are deja trei copii, Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani, și Prințul Louis, 2 ani, însă potrivit surselor apropiate, își mai doresc încă o fetiță.

„Să aibă patru copii a fost întotdeauna o parte din planul lui Kate. A amânat ideea în momentul în care a apărut pandemia de coronavirus, dar acum, când există un vaccin și când Prințul George și Prințesa Charlotte se vor întoarce la școală în aprilie, există o lumină la capătul tunelului. Se simte pregătită să încerce din nou.”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly.

Kate Middleton  a știut de la început că își mai dorește încă un copil, însă nu a fost și cazul soțului său, Prințul William.

„A durat ceva până când Kate l-a covins pe William. El spunea că trei copii sunt de ajuns. Gândul de a avea patru copii îl făcea să se simtă coplesit. Dar dorința lui Kate de a avea încă un copil l-a inspirat. Iubește și apreciază mediul sigur pe care o familie ți-l oferă și de care el nu a avut parte în copilărie. După ce s-a gândit mai mult timp la asta, a ajuns să fie pe aceeași lungime de undă cu Kate și este încântat de viitor”, a adăugat sursa.

Aceasta a mai declarat și că vestea a bucurat-o extrem de tare pe Regina Elisabeta a II-a, care așteaptă cu nerăbdare să devină din nou străbunică.

„Își adoră strănepoții. Îi e teamă doar că Ducii de Cambridge se vor întinde mai mult decât le este plapuma, mai ales pentru că Ducesa nu intenționează să angajeze o altă bonă, dar atât timp cât ei sunt fericiți, și ea este fericită”.

În ceea ce privește sexul copilului, se pare că Ducesa de Cambridge își dorește încă o fetiță. Fiind extrem de apropiată de sora sa, Pippa, Kate vrea să îi ofere aceeași șansă Prințesei Charlotte, de a avea o soră mai mică, cu care să poată lega o relație specială.

„Vrea ca Charlotte să aibă aceeași experiență plăcută – să crească alături de o soră mai mică în care să se poată încrede și de care să aibă grijă”.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton și-au extins familia. Cine este noul membru

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video