Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boală rară: „Sunt norocos că sunt în viață”

În urmă cu doi, Ashton Kutcher a suferit de o boală autoimună rară, ce i-a afectat vederea, auzul și echilibrul.

Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boală rară: „Sunt norocos că sunt în viață”

Ashton Kutcher a dezvăluit că în urmă cu doi ani s-a confruntat cu o boală autoimună rară, ce i-a afectat abilitatea de a vedea, de a auzi și chiar de a merge. Acesta a precizat că afecțiunea se numește vasculită, o boală inflamatorie care distruge vasele de sânge.

„Acum doi ani am avut această formă super rară de vasculită, care mi-a distrus vederea, auzul, echilibrul”, a declarat actorul pentru Running Wild with Bear Grylls: The Challenge, anunță Access Hollywood.

Kutcher a dezvăluit și că a avut nevoie de un an pentru a se recupera complet.

„Apreciezi un lucru de-abia când nu îl mai ai. Când îți spui: Nu știu dacă voi mai putea vedea vreodată, nu știu dacă voi mai putea auzi vreodată, nu știu dacă voi mai putea merge vreodată. Sunt norocos că sunt în viață”, a mai adăugat actorul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ashton Kutcher nu este singurul actor care a vorbit în ultima perioadă despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Recent, și Brad Pitt a declarat că suferă de prosopagnosie, o tulburare neurologică rară, care se manifestă prin incapacitatea de a recunoaște fețele oamenilor. Adeseori, cei care se confruntă cu această tulburare nu își pot recunoaște nici măcar partenerii, rudele sau prietenii, fiind nevoiți să folosească diverse metode alternative pentru a-i distinge pe cei din jur. Actorul în vârstă de 58 de ani a vorbit despre această afecțiune, mărturisind că nimeni nu crede că e o chestiune reală.

„Nimeni nu mă crede! Vreau să întâlnesc o altă persoană care suferă de prosopagnosie”, a declarat Pitt pentru publicația GQ.

Acesta a mai spus și că de multe ori, din cauza afecțiunii, oamenii cred despre el că este „distant, inaccesibil și absorbit de sine.” Actorul a vorbit pentru prima oară despre această boală în 2013, însă nu a fost niciodată diagnosticat în mod oficial.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de John Travolta după decesul colegei din 'Grease', Olivia Newton-John

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video