Mesajul emoționant transmis de John Travolta după decesul colegei din ”Grease”, Olivia Newton-John

John Travolta a transmis un omagiu prietenei și colegei sale de scenă Olivia Newton-John, care a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani.

Mesajul emoționant transmis de John Travolta după decesul colegei din ”Grease”, Olivia Newton-John

John Travolta i-a adus un omagiu prietenei de-o viață și fostei colege de scenă Olivia Newton-John, care a murit luni la vârsta de 73 de ani. Starul din „Grease” a pierdut lupta cu cancerul, după ce a fost diagnosticată de trei ori.

John Travolta, omagiu adus colegei sale Olivia Newton-John

Actorii au jucat împreună în celebrul film „Grease”. Travolta, în vârstă de 68 de ani, l-a interpretat pe Danny Zuko în celebrul film din 1978, în timp ce Newton-John a jucat rolul lui Sandy Olsson. Cei doi au rămas apropiați timp de zeci de ani după ce au lucrat împreună la îndrăgitul film muzical. În urma anunțului decesului artistei, actorul a transmis un mesaj plin de durere pentru colega sa.

„Draga mea Olivia, ne-ai făcut viețile tuturor atât de bune. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea pe drum și vom fi din nou cu toții împreună. Al tău din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna! Danny al tău, John al tău!„, este mesajul transmis de John Travolta.

Newton-John a decedat la ferma sa din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni, în urma unei lungi lupte cu cancerul, potrivit unei declarații postate pe pagina sa oficială de Instagram. Travolta s-a întâlnit frecvent cu Olivia de-a lungul anilor. El a vorbit deschis despre relația lor și a împărtășit și o actualizare plină de speranță privind starea ei de sănătate, în timpul unui interviu din 2019 cu Us Weekly.

„Am fost împreună nu cu mult timp în urmă, în urmă cu aproximativ trei luni, și ne trimitem mesaje unul altuia tot timpul. Dacă mă duc să o văd personal, de obicei luăm cina și stăm de vorbă. Și, recent, am vorbit să încercăm să facem ceva împreună. Sunt atât de mândru de ea. Se descurcă așa cum nu am mai văzut pe nimeni să o facă.”, a spus actorul.

Artista a pierdut lupta cu cancerul

Cu doar un an înainte, Newton-John a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la sân pentru a treia oară. Anunțul decesului artistei a fost făcut de către John Easterling, soțul ei.

„Dame Olivia Newton-John (73 de ani) s-a stins din viață liniștită, în această dimineață, la ferma ei din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni. Rugăm pe toată lumea să respecte intimitatea familiei în aceste momente foarte dificile. Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței timp de peste 30 de ani, împărtășind călătoria ei cu cancerul la sân. Inspirația ei vindecătoare și experiența ei de pionierat cu medicina vegetală continuă cu Olivia Newton-John Foundation Fund, dedicată cercetării în domeniul medicinei vegetale și al cancerului. În loc de flori, familia solicită ca orice donație să fie făcută în memoria ei către @onjfoundation. Olivia este lăsată în urmă de soțul ei, John Easterling; fiica Chloe Lattanzi; sora Sarah Newton-John; fratele Toby Newton-John; nepoții Tottie, Fiona și Brett Goldsmith; Emerson, Charlie, Zac, Jeremy, Randall și Pierz Newton-John; Jude Newton-Stock, Layla Lee; Kira și Tasha Edelstein; și Brin și Valerie Hall.”, a anunțat John Easterling, soțul ei.

Citește și:
Lavinia Pîrva, imagini inedite din vacanța din Bulgaria

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people