Demi Moore și John Travolta, cel mai nou cuplu de vedete?

La un an de la moartea soției sale, John Travolta pare că și-a refăcut viața, iar noua sa parteneră este nimeni alta decât actrița Demi Moore.

Demi Moore și John Travolta, cel mai nou cuplu de vedete?

Kelly Preston, soția lui John Travolta, a murit anul trecut după o luptă grea cu cancerul. Cei doi erau căsătoriți din 1991 și au avut împreună trei copii: Ella, în vârstă de 20 de ani, și Benjamin, în vârstă de 10 ani. Fiul cel mare al cuplului, Jett, a murit la numai 16 ani în ianuarie 2009.

„Dragostea și viața lui Kelly vor fi întotdeauna amintite. O să îmi acord un timp pentru a fi alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că vă rog să mă iertați în avans dacă nu veți mai auzi o perioadă de noi. Însă, trebuie să știți că voi simți valurile vostre de dragoste în săptămânile și lunile care vor urma”, a scris John Travolta pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta)

La o lună după, acesta i-a adus un emoționant omagiu, postând un clip în care dansează alături de fiica sa, însoțit de mesajul: „Eu și fiica mea @ella.travolta dansând în memoria lui momma. Unul dintre lucrurile favorite ale lui Kelly, să danseze cu mine.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta)

John Travolta a fost profund afectat de pierderea soției sale, însă, se pare că a reușit să treacă peste această perioadă cumplită și să își refacă viața. Iar noua sa parteneră ar fi nimeni alta decât actrița Demi Moore. Potrivit Bild, cele două vedete au fost văzute luând cina de mai multe ori în Florida. „Cei doi au luat masa împreună, la lumina lumânărilor. Părea foarte romantic. Rădeau mult și se țineau de mână. Nu părea o întâlnire obișnuită între prieteni”, a declarat unul dintre chelnerii restaurantului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În plus, se pare că Bruce Willis, fostul soț al lui Demi Moore, și un bun prieten de-al lui John Travolta, ar fi fost cel care le-ar fi sugerat acestora să iasă la întâlnire.

Citește și:
Jennifer Garner este încântată de relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez

Foto: Hepta, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video