Bruce Willis a refuzat să poarte mască și a fost dat afară dintr-o farmacie. Cum comentează actorul?

Bruce Willis a refuzat să poarte mască și a fost dat afară dintr-o farmacie din Los Angeles, stârnind o avalanșă de reacții negative pe rețelele sociale. Ce a comentat acum actorul?

Bruce Willis a refuzat să poarte mască și a fost dat afară dintr-o farmacie. Cum comentează actorul?

Știrea că Bruce Willis a refuzat să poarte mască într-o farmacie din California a luat cu asalt Twitter-ul, după ce utilizatorii au aflat că actorul din Die Hard a fost dat afară din locația care nu permitea ignorarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului stabilite de autoritățile statului american.

Actorul a fost surprins purtând o bandană în jurul gâtului, fără să aibă intenția de a-și acoperi fața cu ea, iar martorii oculari au declarat pentru Page Six că Bruce Willis a refuzat să poarte mască, gest care a dus la multiple critici, dar și comentarii amuzante, în social media, acolo unde fanii au folosit cel mai cunoscut film al acestuia ca să facă glume: „Die Hard… conectat la un ventilator”, au glumit aceștia.

Gestul lui Willis vine în contextul în care California a înregistrat peste două milioane de cazuri de Covid-19, și aproape un milion dintre acestea se înregistrează în zona din care face parte Los Angeles, după cum au arătat datele furnizate de Johns Hopkins Coronavirus Resourse Center.

De la debutul pandemiei, se știe că Willis s-a carantinat alături de fosta sa soție, Demi Moore, și de fiicele lor, Rumer, Scout și Tallulah, la casa familiei din Idaho. În ultimele luni, însă, acesta s-a alăturat soției sale, Emma Heming Willis, și celor două fiice pe care le are cu aceasta, Mabel, în vârstă de 8 ani, și Evelyn, de 5 ani.

Mai târziu a fost dezvăluit faptul că noua soție a lui Willis și fiicele ei nu au putut să se carantineze împreună cu restul familiei după ce una dintre fiicele cele mici ale actorului ar fi călcat accidental pe un ac, într-un parc din Los Angeles.

Faptul că Bruce Willis a refuzat să poarte mască a fost intens criticat de fani, lucru care l-a forțat pe actor să vină și cu explicații pentru gestul său. „A fost o eroare de judecată”, a declarat acesta într-un comunicat transmis publicației People. „Hai să continuăm să fim în siguranță toți și să purtăm măști.”

Citește și:
Madonna stârnește controverse și e acuzată că încalcă regulile din timpul pandemiei de coronavirus

Foto: arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people