Ashton Kutcher și Mila Kunis, declarații surprinzătoare despre modul în care își cresc copiii

Celebrul cuplu a mărturisit că obișnuiau să își spele copiii doar atunci când erau vizibil murdari.

Ashton Kutcher și Mila Kunis, declarații surprinzătoare despre modul în care își cresc copiii

Ashton Kutcher și Mila Kunis formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori de la Hollywood. În ciuda faptului că se bucură de celebritate, au încercat pe cât posibil să îi ferească pe cei doi copii ai lor de lumina reflectoarelor. În plus, aceștia au susținut întotdeauna că își doresc ca Wyatt Isabelle, în vârstă de 6 ani, și Dimitri Portwood, în vârstă de 4 ani, să aibă parte de o copilărie cât mai normală.

În cadrul podcast-ului Armchair Expert, Ashton și Mila au vorbit despre primele luni de viață ale copiiilor lor, mărturisind că nu obișnuiau să îi spele în fiecare zi.

Celebrul cuplu a mărturisit că obișnuiau să își spele copiii doar atunci când erau vizibil murdari. „Când am avut copiii, nu îi spălam în fiecare zi. Nu am fost genul ăla de părinte care să își spele nou-născutul.”, a declarat Kunis.

„Când vezi că sunt murdari, spală-i. Altfel, nu are niciun rost”, a adăugat partenerul acesteia, Ashton Kutcher.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Chiar dacă îți poate părea ciudat, această metodă este încurajată și de către experți. Specialiștii de la Mayo Clinic afirmă că bebelușii ar trebui spălați de trei ori pe săptămână, iar The American Dermatology Association recomandă ca copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani să își facă baie cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână.

Mila a dezvăluit că în copilărie, nici ea nu obișnuia să se spele zilnic. „Nu am avut apă caldă când eram copil, așa că nu îmi făceam duș prea des”, a spus Kunis, care și-a petrecut primii șapte ani din viață în Ucraina. La rândul său, Kutcher a declarat că „îmi spăl zona axilelor și cea intimă zilnic, și nimic altceva în rest.”

Cu toate acestea, ambii au recunoscut că își curăță fața zilnic: Ashton după un antrenament, și Mila de două ori pe zi.

Citește și:
Modul amuzant în care Mila Kunis și Ashton Kutcher încearcă să își distreze copiii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video