Brad Pitt, declarație emoționantă despre fiica sa, Shiloh

Shiloh Jolie-Pitt a impresionat cu mișcările sale în cea mai recentă coregrafie ajunsă virală pe Internet.

Brad Pitt, declarație emoționantă despre fiica sa, Shiloh

În urmă cu câteva luni, un clip video cu Shiloh dansând a ajuns viral pe rețelele sociale. Adolescenta a impresionat cu mișcările sale inedite, într-o coregrafie realizată pe o melodie a artistei Doja Cat, alături de o trupă de dans renumită.

Brad Pitt a vorbit recent despre faimosul videoclip, mărturisind că a fost extrem de impresionat de talentul fiicei sale. „Îmi dau lacrimile. Foarte frumos”, a declarat actorul pentru Entertainment Tonight.

„Nu știu pe cine moștenește. Eu sunt Domnul-Două-Picioare-Stângi”, a mai adăugat Pitt.

Videoclipul, care a devenit viral pe rețelele de socializare, vine la câteva luni după ce Shiloh a însoțit-o pe mama Jolie, în vârstă de 47 de ani, într-o călătorie în Cambodgia, unde actrița s-a întâlnit cu „prieteni și colegi de la Fundația MJP din districtul Samlot”.

Jolie, care a înființat Fundația Maddox Jolie-Pitt în 2003, a publicat o fotografie cu ea și Shiloh bucurându-se de timpul petrecut împreună în vizita lor. În fotografie, Shiloh zâmbește în timp ce stă desculță pe un scaun de pe verandă, iar mama ei zâmbește și stă în fața ei.

„Câteva zile în Cambodgia, printre localnicii calzi, și simt că sufletul meu se reface. Aceasta a fost întotdeauna o țară specială pentru mine și familia noastră”, a scris Jolie, care și-a adoptat primul copil, Maddox, acum în vârstă de 20 de ani, din Cambodgia în 2002.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii: pe fiul Pax, în vârstă de 18 ani, fiica Zahara, în vârstă de 17 ani, gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 13 ani, Shiloh, în vârstă de 16 ani și Maddox, în vârstă de 20 de ani.

Knox și Vivienne au împlinit în urmă cu două săptămâni 14 ani. Cu această ocazie, actorul în vârstă de 58 de ani a zburat la Roma, acolo unde cei doi adolescenți se află alături de mama lor. Potrivit unei surse apropiate, Jolie a fost încântată de decizia lui Pitt de a veni în Europa și de a sărbători așa cum se cuvine ziua de naștere a gemenilor.

Angelina are un program încărcat la filmări, așa că este ușurată că Brad a putut veni la Roma pentru a vedea copiii și a fi acolo pentru ziua de naștere a lui Knox și a lui Vivienne. Înseamnă mult pentru ea că a făcut această călătorie”, a declarat sursa pentru HollywoodLife.

„Întotdeauna se dă peste cap pentru a se asigura că copiii petrec timp cu tatăl lor, mai ales la ocazii speciale, cum ar fi zilele de naștere și sărbătorile”, a mai adăugat sursa. „Faptul că Brad a făcut un pas înainte și a călătorit (la Roma) i-a luat o greutate uriașă de pe umeri. Efortul lui nu a trecut neobservat.”

Citește și:
Imagini rare cu Katy Perry împreună cu fiica sa. Cum arată Daisy Dove, în vârstă de 2 ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people