VIDEO Shiloh Jolie-Pitt, coregrafie inedită pe melodia lui Doja Cat alături de o trupă renumită

Shiloh Jolie-Pitt a impresionat cu mișcările sale în cea mai recentă coregrafie ajunsă virală pe Internet.

VIDEO Shiloh Jolie-Pitt, coregrafie inedită pe melodia lui Doja Cat alături de o trupă renumită

Shiloh Jolie-Pitt a impresionat cu mișcările sale inedite, într-o coregrafie realizată pe o melodie a artistei Doja Cat, alături de o trupă de dans renumită. Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de socializare, iar fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt a demonstrat din nou cât este de talentată.

Shiloh Jolie-Pitt, mișcări impresionante în cea mai recentă coregrafie

Fiica în vârstă de 16 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt își etalează abilitățile de dansatoare într-un videoclip postat la începutul acestei săptămâni de coregraful Hamilton Evans. În clipul de 7 minute, înregistrat la Millennium Dance Complex din Los Angeles și coregrafiat de Evans, Shiloh face parte din una dintre grupele de tineri dansatori, care dansează pe melodia „Vegas” a lui Doja Cat, single de pe coloana sonoră a filmului Elvis.

În fruntea trioului din care face parte, Shiloh este îmbrăcată lejer cu un tricou negru Beatles și pantaloni asortați, finalizând look-ul cu adidași roșii și părul prins într-un coc. Nu este primul clip în care Shiloh demonstrează cât este de talentată la dans. Recent, fiica actorilor a apărut în mai multe coregrafii realizate alături de aceeași trupă, alături de care se simte ca în familie.

Videoclipul, care a devenit viral pe rețelele de socializare, vine la câteva luni după ce Shiloh a însoțit-o pe mama Jolie, în vârstă de 47 de ani, într-o călătorie în Cambodgia, unde actrița s-a întâlnit cu „prieteni și colegi de la Fundația MJP din districtul Samlot”.

Tânăra are o relație strânsă cu mama ei

Jolie, care a înființat Fundația Maddox Jolie-Pitt în 2003, a publicat o fotografie cu ea și Shiloh bucurându-se de timpul petrecut împreună în vizita lor. În fotografie, Shiloh zâmbește în timp ce stă desculță pe un scaun de pe verandă, iar mama ei zâmbește și stă în fața ei.

„Câteva zile în Cambodgia, printre localnicii calzi, și simt că sufletul meu se reface. Aceasta a fost întotdeauna o țară specială pentru mine și familia noastră”, a scris Jolie, care și-a adoptat primul copil, Maddox, acum în vârstă de 20 de ani, din Cambodgia în 2002.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii: pe fiul Pax, în vârstă de 18 ani, fiica Zahara, în vârstă de 17 ani, gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 13 ani, Shiloh, în vârstă de 16 ani și Maddox, în vârstă de 20 de ani.

Citește și:
Fostul Principe Nicolae și-a botezat băiețelul. Imagini de la eveniment

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people