Shiloh Jolie Pitt, într-o ipostază inedită. Cum a fost surprinsă fiica Angelinei Jolie într-un videoclip

Shiloh Jolie Pitt, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a uimit cu mișcările sale într-un videoclip postat pe internet.

Shiloh Jolie Pitt, într-o ipostază inedită. Cum a fost surprinsă fiica Angelinei Jolie într-un videoclip

Shiloh Jolie Pitt, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, este o dansatoare pe cinste, după cum pare să arate într-o înregistrare video de la cursul ei de la Millenium Dance Complex.Tânăraapare în filmare în timp ce dansează alături de o trupă faimoasă, iar mișcările sale sunt dovada că este foarte talentată.

Shiloh Jolie Pitt și-a arătat abilitățile de dansatoare într-un videoclip

Fiica în vârstă de 16 ani aAngelinei Jolieși a lui Brad Pitt este o dansatoare extraordinară și își arată abilitățile într-un videoclip apărut recent de la Millenium Dance Complex din Los Angeles. Tânăra a învățat o coregrafie de la un curs predat de Coby Mosby și a fost acompaniată de doi colegi de trupă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Shiloh s-a conformat și în ceea ce privește ținuta.Tânăraera îmbrăcată în negru, cu un hanorac, pantaloni de trening și o mască de protecție. Ea și ceilalți elevi din clasa de dans au realizat o coregrafie pentru hitul lui Ed Sheeran, Shivers, în videoclipul care a fost postat pe YouTube în aprilie. De asemenea, a mai apărut un alt videoclip în care ea dansează pe melodia About Damn Time a lui Lizzo, cu o coregrafie realizată de Hamilton Evans, în luna mai.

Live de la ora 20,00! Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt își urmează pasiunea de câțiva ani

Nu este o surpriză faptul că Shiloh Jolie Pitt este o dansatoare extraordinară, iar asta deoarece este studentă la Millenium Dance Complex, o trupă din Los Angeles care a primit o mulțime de aprecieri din partea unor vedete foarte cunoscute precum Justin Timberlake, Britney Spears, P!nk și Usher.

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt cei mai mari susținători ai fiicei lor. O sursă a dezvăluit că aceasta este incredibil de pasionată de dans, iar părinții ei o încurajează să își urmeze pasiunile.

„Este foarte talentată și merge la aceste cursuri de câțiva ani. Profesorii sunt cu toții impresionați de ea și spun că cerul este limita dacă vrea să treacă la nivelul următor, iar Shiloh s-ar putea să facă asta. Și-a făcut niște prieteni buni și prin intermediul comunității de dansatori”, a explicat sursa.

Citește și:
Rita Ora și iubitul ei, Taika Waititi, s-au logodit? „Nu ar putea fi mai fericiți de atât'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video