Gwyneth Paltrow și Brad Pitt încă se mai iubesc? Declarațiile actriței: „Nu voi uita niciodată când eram logodiți”

Gwyneth Paltrow și Brad Pitt au vorbit deschis despre perioada când formau un cuplu și au declarat că încă mai au sentimente unul față de celălalt.

Gwyneth Paltrow și Brad Pitt încă se mai iubesc? Declarațiile actriței: „Nu voi uita niciodată când eram logodiți”

Gwyneth Paltrow și Brad Pitt s-au reunit recent pentru un interviu Goop și au demonstrat că, deși sunt foști iubiți, pot fi și buni prieteni. Cei doi au devenit nostalgici și au vorbit despre perioada când formau un cuplu și au mărturisit că încă mai au sentimente unul față de celălalt.

Gwyneth Paltrow și Brad Pitt, despre perioada când formau un cuplu

Paltrow, care s-a logodit cu Pitt în 1996, își amintește un moment special pe care l-a avut cu tatăl ei, Bruce Paltrow, care îl iubea cu adevărat pe Pitt. În spiritul Zilei Tatălui, actrița l-a rugat pe starul din „Bullet Train” să vorbească despre legătura specială pe care a avut-o cu regretatul regizor.

„Nu voi uita niciodată când eram logodiți și el a venit la mine într-o zi, cu ochii plini de lacrimi, și mi-a spus: ‘Știi, nu mi-am dat seama niciodată ce înseamnă când se spune că ai câștigat un fiu. Adică, am câștigat un fiu’ Ce impact a avut asupra ta? De ce l-ai iubit, chiar dacă nu ne-am căsătorit, din păcate?”, îl întreabă ea pe Pitt.

CONȚINUT VIDEO ELLE

După ce Pitt glumește pe seama faptului că „totul a mers bine”, Paltrow se grăbește cu un răspuns neașteptat: „Da, așa este. L-am găsit în sfârșit pe Brad cu care trebuia să mă căsătoresc. Doar că mi-a luat 20 de ani”, spune ea despre soțul ei, Brad Falchuk.

Cei doi au declarat că încă se iubesc

Brad Pitt nu are resentimente, deoarece a confirmat că cei doi au încă o legătură specială. Ba mai mult, actorul și fosta lui logodnică au declarat că încă se mai iubesc, deși fiecare a mers pe drumuri separate.

„Și este minunat să te am ca prieten acum. Și chiar te iubesc”, a spus Brad Pitt, iar actrița i-a răspuns similar.

Paltrow și Pitt și-au început relația în 1994, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei Seven. Cei doi s-au logodit în 1996, dar nu au ajuns niciodată la altar și s-au despărțit în 1997. În anii care au urmat, Paltrow a fost căsătorită cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în perioada 2003-2016. Împreună au doi copii, însă relația lor nu a funcționat și s-au despărțit ulterior. Actrița s-a căsătorit apoi în 2018 cu Brad Falchuk.

Ce impact a avut tatăl actriței asupra lui Pitt

Între timp, Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005, iar mai târziu cu Angelina Jolie în perioada 2014-2019. El și Jolie au împreună șase copii. În ciuda faptului că relația lor nu a funcționat, Pitt împărtășește că tatăl lui Paltrow a avut un efect profund asupra omului care este astăzi și l-a inspirat ca tată.

„Unul dintre multele lucruri pe care le-am iubit la Bruce, pentru că într-adevăr a avut un efect profund asupra mea și este cineva la care încă mă gândesc, a fost că a încurajat cu adevărat vocea ta, independența ta”, îi spune el lui Paltrow.

Citește și:
Rochia lui Marilyn Monroe ar fi fost deteriorată după ce Kim Kardashian a purtat-o la Met Gala

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video