VIDEO: Noi imagini cu deteriorări provocate de Kim Kardashian rochiei lui Marilyn Monroe

Noi imagini cu daunele rochiei lui Marilyn Monroe provocate de către Kim Kardashian au fost publicate.

VIDEO: Noi imagini cu deteriorări provocate de Kim Kardashian rochiei lui Marilyn Monroe

Noi clipuri postate pe Instagram de către utilizatorul Darrell Rooney, care a vizitat recent muzeul Ripley’s Believe It Or Not! din Hollywood, arată daune suplimentare aduse rochiei iconice a luiMarilyn Monroecare ar fi fost provocate de Kim Kardashian, cea care a împrumutat look-ul pentru covorul roșu de la Met Gala 2022.

Rochia lui Marilyn Monroe prezintă mai multe deteriorări

Rooney, care a împărtășit mai multe videoclipuri și fotografii care arată detalii de aproape ale rochiei expuse, a scris pe rețelele de socializare că celebra piesă vestimentară prezintă mai multe deteriorări cauzate deKim Kardashian.Într-unul dintre clipuri se aude și vocea vedetei, care povestea despre experiența de a încăpea în această rochie, la care Rooney a făcut referire într-una dintre postările sale.

„Așadar, știam că dacă cineva ar trebui să aibă cea mai mare grijă de această rochie și să înțeleagă importanța ei, eu aș fi aceea”, KK. Aceste cuvinte se aud pe video în timp ce observați daunele aduse rochiei lui MM”, a scris el.

Într-o altă fotografie care arată un cadru mărit al fermoarului și al țesăturii întinse, Darrell Rooney a scris:

„Observați daunele ireversibile făcute rochiei lui Marilyn de către știi tu cine. Cea mai tristă parte din toate astea, pentru mine, este că MM a fost curtată de data aceasta de o femeie, și nu de un bărbat. Rușine.”

Vedeta a purtat piesa de muzeu pentru câteva minute

La începutul acestei săptămâni, au apărut fotografii ale rochiei care arătau mai rău, iar Pop Crave a postat pe Twitter fotografii alăturate ale ținutei care ar fi fost făcute înainte și după Met Gala. DeșiKardashiana purtat rochia originală preț de câteva minute și s-a schimbat într-o replică după ce a făcut poze pe covorul roșu, mulți o acuză pe vedetă pentru starea actuală a piesei de muzeu.

„Sunt extrem de respectuoasă față de rochie și față de ceea ce înseamnă ea pentru istoria Americii. Nu aș vrea niciodată să mă așez în ea sau să mănânc în ea sau să am vreun risc de deteriorare a ei și nu voi purta tipul de machiaj corporal pe care îl fac de obicei”, a spus Kim Kardashian pentru Vogue.

Ripley’s a declarat anterior pentru Post că „nu s-a produs nicio deteriorare” a rochiei fragile atunci când Kardashian a purtat-o, publicând o declarație despre împrumutul controversat după Met Gala.

Citește și:
Ramona Bădescu, dezvăluiri despre cum s-a schimbat relația cu partenerul ei, după ce au devenit părinți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people