Ramona Bădescu, dezvăluiri despre cum s-a schimbat relația cu partenerul ei, după ce au devenit părinți

Ramona Bădescu a făcut mărturisiri sincere despre partenerul ei, alături de care formează un cuplu de mai mulți ani și copilul pe care îl au împreună.

Ramona Bădescu, dezvăluiri despre cum s-a schimbat relația cu partenerul ei, după ce au devenit părinți

Ramona Bădescu formează din 2017 un cuplu alături de omul de afaceri Fabio Cali. Cei doi sunt logodiți și au împreună și un băiat, pe nume Ignazio, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2019.

Actriță, cântăreață și model, Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani, a părăsit România pentru Italia cu ani în urmă, însă vine destul de des în țară pentru a petrece timp alături de părinții ei la Craiova.

„Eu abia am venit astăzi. Sunt pe drumuri, mă întorc, mă duc. Am venit, stau 3 zile, mă reîntorc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, este atât de aproape, o oră și 50 de minute, nu mai sunt probleme. Mai greu este să ajung acasă la mama la Craiova, sunt 4 ore cu trenul”, a declarat Ramona Bădescu pentru ego.ro.

Vedeta a făcut dezvăluiri și despre cum s-a schimbat relația cu partenerul ei de viață după ce au devenit părinții unui băiețel.

„E minunat. Ne-am dorit atât de mult un copil, încât nu putea să se schimbe decât în foarte, foarte bine.”, a mai declarat Ramona Bădescu pentru sursa citată.

Ramona Bădescu a vorbit recent pentru Antena Stars despre povestea de dragoste pe care o trăiește departe de lumina reflectoarelor alături de Fabio Cali. Actrița și cântăreața în vârstă de 53 de ani a dezvăluit cum a fost cucerită de partenerul ei.

„Lucrez în lumea spectacolului și discreția cred că este o calitate, dar și un defect. Mi-am trăit viața intimă în afara reflectoarelor. Lucrurile le-am ținute intime și ascunse, dar îmi face plăcere să spun că Fabio e un om minunat, care m-a cucerit cu greu. Suntem două persoane mature, el este cu un an mai mare, iar la vârsta asta, cu experiența de viață pe care o ai, nu e ușor să te mai îndrăgostești, dar uite că el a reușit, cum reușește în tot.”

Ramona Bădescu a spus cu o foarte mare convingere că se vede alături de partenerul ei, Fabio Cali, până la sfârșitul vieții. „Absolut. Chiar și Dumnezeu mă vede, altfel nu mi l-ar fi dat pe Ignazio, visul meu.”

În cazul celor doi, nu a fost vorba despre o dragoste la prima vedere. Vedeta a povestit cu mai multe ocazii faptul că inițial nu s-au plăcut. Ramona Bădescu a dezvăluit ce impresie și-a făcut despre Fabio Cali atunci când l-a cunoscut.

„Pe Fabio nu l-am suportat. L-am văzut la un eveniment, la Roma, și mi s-a părut atât de plin de el, de puternic, era și într-un costum turcoaz, albastru, m-am speriat. Ni s-a făcut cunoștință, am vorbit 2-3 minute, mi s-a părut prea plin de el.”

Ramona Bădescu și partenerul ei au început ulterior să vorbească când amândoi treceau printr-un moment dificil. „Ne-am întâlnit apoi întâmplător, dimineața, în fața unui loc. Eram nefardată, îmbrăcată simplu și eram și foarte tristă că se întâmplase un eveniment trist (…) În momentul acela am început să povestim despre persoana respectivă (n.red. – care s-a stins din viață) și ne-am cunoscut mai bine”, a declarat Ramona Bădescu pentru sursa citată.

Citește și:
Imaginile cu care Amalia Enache a surprins pe toată lumea

Foto: Arhiva ELLe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people