Ramona Bădescu despre posibilitatea unui al doilea copil: „Nu există o vârstă la care trebuie să devii mamă”

"Nu există o vârstă la care trebuie să devii mamă", a spus Ramona Bădescu despre posibilitatea de a mai avea încă un copil. Vedeta, în vârstă de 52 de ani, a devenit mamă cu un an în urmă.

Ramona Bădescu despre posibilitatea unui al doilea copil: „Nu există o vârstă la care trebuie să devii mamă”

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, găzduită de PRO TV, Ramona Bădescu, în vârstă de 52 de ani, a fost întrebată despre cum a reușit să devină mamă cu un an în urmă. Actriță, cântăreață și model, aceasta a părăsit România pentru Italia cu ani în urmă și a născut, în septembrie 2019, un băiat, pe nume Ignazio, într-o clinică privată din Roma. Bădescu este logodită cu bancherul Fabio Cali, cu care este într-o relație de patru ani.

„De pe 18 iulie 2017 suntem împreună, de 4 ani, dar parcă am fi de o viață.”, a spus Ramona Bădescu despre relația cu partenerul său de viață. „Câteodată nu contează timpul, contează intensitatea. Și despărțirile au farmecul lor. Când te întorci, poate mai vine o surioară”, a mai spus aceasta, întrebată despre revenirile ei în România, care o țin departe de logodnic.

„Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut. Am trăit într-o familie unită, dar nu am găsit bărbatul potrivit care să facă în așa fel încât să creăm o minune, un copil!”, declara Ramona Bădescu despre posibilitatea de a mai avea încă un copil, cu un an în urmă.

Acum a detaliat: „Tu nu prea ai nimic de făcut, doar Dumnezeu te poate ajuta. Când eram mai mică, ziceam că nu vreau copii pentru că voiam să mă realizez, să am o carieră. Apoi n-a mai fost ușor. Am făcut însă în așa fel încât să nu depindă totul de ritmul biologic. Mi-am înghețat ovocitele pentru momentul în care urma să găsesc omul vieții mele. Am făcut o fertilizare, dar înainte, organismul meu arăta de 37 de ani, grație ADN-ului. Eram convinsă însă că nu se va mai putea la 50 de ani, de aceea m-am relaxat și m-am iubit mult cu omul care m-a vrăjit când nu mă mai așteptam să fiu vrăjită”, a mai spus Ramona Bădescu despre parcursul său către postura de mamă.

Întrebată dacă regretă că a devenit mamă prea târziu, Ramona Bădescu a subliniat: „Niciodată să nu te gândești la ce puteai face, mai bine la ce faci și ce vei face. Oricum nu poți da timpul înapoi. Eu nici nu vreau. La 30 de ani am făcut ce am făcut și am făcut bine. Eu nu cred că există o vârstă la care trebuie să devii mamă. Da, la 20, 30 de ani, ai mai multă putere și entuziasm, iar la 50 ai mai multă experiență. Poate ai și reușit să te realizezi și așa ai mai mult timp cu copilul”.

Citește și:
Motivul pentru care Antonia nu postează des imagini cu copiii ei pe rețelele sociale

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people