Ramona Bădescu se pregătește de nuntă și de botezul fiului ei, Ignazio

Ramona Bădescu a venit în România alături de fiul ei, Ignazio, în vârstă de aproape 2 ani, și a dezvăluit ce planuri are.

Ramona Bădescu se pregătește de nuntă și de botezul fiului ei, Ignazio

Ramona Bădescu trăiește de mulți ani în Italia, iar de curând aceasta a venit în România, alături de fiul ei, Ignazio, care în luna septembrie va împlini 2 ani. Actrița a dezvăluit ce planuri are și cum este vizita în țară, după ce timp de 4 ani nu a mai ajuns aici.

Ramona Bădescu a declarat pentru Click! că se pregătește să se căsătorească cu partenerul și tatăl copilului ei, omul de afaceri Fabio Cali, în vârstă de 53 de ani. Însă, nu este singurul eveniment special pentru care a început deja pregătirile, vedeta dorindu-și ca botezul băiețelului lor să aibă loc în aceeași zi cu nunta. „Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme! Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!”

Vedeta a făcut publice și câteva detalii cu privire la botezul lui Ignazio, care a fost amânat din cauza pandemiei. „Deocamdată, cel puțin acum, sunt puțin în dubiu în ceea ce privește locația botezului. Mamei mele i-ar face plăcere ca fiul meu să fie botezat ortodox. Normal, trăind în Italia, ar trebui să fie botezat catolic, chiar dacă este și creștin ortodox. Sunt acum în medieri și în stabilirea tututor detaliilor și sper să stabilim și data evenimentului, până la urmă vom decide cum este mai bine. Mama mea și-ar dori să-l botezăm pe Ignazio în aceeași bisericuță unde am fost botezată și eu, la Craiova, iar tatăl lui, Fabio, vrea să fie botezat catolic, în Italia, așa că deocamdată suntem în negocieri”, a adăugat Ramona Bădescu pentru sursa citată.

Ramona Bădescu a făcut mărturisiri despre începutul relației cu Fabio Cali, alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de trei ani, dar și despre cum a fost cucerită de omul de afaceri. „Ne-am cunoscut pe 18 iulie 2017 și atunci nu ne-am plăcut din prima. Nu a fost dragoste la prima vedere. A fost o cucerire lentă, am vorbit mult la telefon, mai ales că imediat ce ne-am cunoscut în Italia, eu am plecat la Malta pentru un spectacol și apoi la București, unde începeam filmările pentru „Te cunosc de undeva.” El era obișnuit să cucerească imediat o persoană pe care o cunoștea, să îi cadă la picioare, cu mine a fost însă mai greu. Fiind plecată în țară, a recurs la multe telefoane, convorbiri și nu întâlniri, care au făcut într-un fel să ne cunoaștem într-un mod mai profund și mai mai delicat”, a declarat Ramona Bădescu pentru Click!.

Citește și:
Cum și-a sărbătorit Sebastian Stan ziua de naștere în Ibiza, alături de iubita lui

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people