Ramona Bădescu, dezvăluiri despre începutul relației cu Fabio Cali

Ramona Bădescu trăiește de patru ani o poveste de dragoste cu omul de afaceri Fabio Cali și au împreună un băiat, pe nume Ignazio.

Ramona Bădescu, dezvăluiri despre începutul relației cu Fabio Cali

Ramona Bădescu și bancherul Fabio Cali formează un cuplu de patru ani. Cei doi sunt logodiți și au împreună și un băiat, pe nume Ignazio, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2019.

Ramona Bădescu a vorbit pentru Antena Stars despre povestea de dragoste pe care o trăiește departe de lumina reflectoarelor alături de Fabio Cali. Actrița și cântăreața în vârstă de 52 de ani a dezvăluit cum a fost cucerită de partenerul ei. „Lucrez în lumea spectacolului și discreția cred că este o calitate, dar și un defect. Mi-am trăit viața intimă în afara reflectoarelor. Lucrurile le-am ținute intime și ascunse, dar îmi face plăcere să spun că Fabio e un om minunat, care m-a cucerit cu greu. Suntem două persoane mature, el este cu un an mai mare, iar la vârsta asta, cu experiența de viață pe care o ai, nu e ușor să te mai îndrăgostești, dar uite că el a reușit, cum reușește în tot.”

Ramona Bădescu a spus cu o foarte mare convingere că se vede alături de partenerul ei, Fabio Cali, până la sfârșitul vieții. „Absolut. Chiar și Dumnezeu mă vede, altfel nu mi l-ar fi dat pe Ignazio, visul meu.”

În cazul celor doi, nu a fost vorba despre o dragoste la prima vedere. Vedeta a povestit cu mai multe ocazii faptul că inițial nu s-au plăcut. Ramona Bădescu a dezvăluit ce impresie și-a făcut despre Fabio Cali atunci când l-a cunoscut. „Pe Fabio nu l-am suportat. L-am văzut la un eveniment, la Roma, și mi s-a părut atât de plin de el, de puternic, era și într-un costum turcoaz, albastru, m-am speriat. Ni s-a făcut cunoștință, am vorbit 2-3 minute, mi s-a părut prea plin de el.”

Ramona Bădescu și partenerul ei au început ulterior să vorbească când amândoi treceau printr-un moment dificil. „Ne-am întâlnit apoi întâmplător, dimineața, în fața unui loc. Eram nefardată, îmbrăcată simplu și eram și foarte tristă că se întâmplase un eveniment trist (…) În momentul acela am început să povestim despre persoana respectivă (n.red. – care s-a stins din viață) și ne-am cunoscut mai bine”, a declarat Ramona Bădescu pentru sursa citată.

Citește și:
Mădălina Ghenea a luat o decizie majoră. Ce planuri are actrița?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people