Sinead O’Connor, internată în spital la câteva zile după ce fiul ei, Shane, s-a sinucis

Sinead O’Connor a dezvăluit că a fost internată în spital la câteva zile după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis.

Sinead O’Connor, internată în spital la câteva zile după ce fiul ei, Shane, s-a sinucis

Sinead O’Connor este internată în spital, la câteva zile după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis. Artista în vârstă de 55 de ani a dezvăluit pe contul personal de Twitter că a fost dusă la spital. Sinead O’Connor mărturisește că se simte pierdută fără fiul ei, Shane. 

„Îmi pare rău. Sunt cu Polița care mă duce la spital. Îmi pare rău că i-am supărat pe toți. Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Voi primi ajutor la spital o vreme.”

Sinead O’Connor a publicat și o altă serie de mesaje sfâșietoare și îngrijorătoare pe Twitter.

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are niciun sens să trăiesc fără el. Distrug orice ating. Am rămas aici pentru el. Și acum el nu mai este. Mi-am distrus familia. Copiii nu mă mai vor. Sunt o persoană nemernică. Iar voi toți credeți să sunt o persoană bună pentru că pot cânta. Nu sunt! Vina este în totalitate a mea. Moartea lui Shane este din vina mea. Doar a mea. Nu vreau să fiu într-o lume fără Shane al meu și fără ceilalți copii. Nu merit să trăiesc. Este vina mea și doar a mea! Sunt un eșec de când m-am născut. Nu e vina părinților mei sau a copiilor mei. Dumnezeu m-a făcut așa greșit. Așa că mă întorc de unde am venit și voi găsi singura persoană care m-a iubit vreodată pe Pământ.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

În urmă cu câteva zile, Sinead O’Connor a anunțat decesul fiului său în vârstă de 17 ani.

„Frumosul meu fiu, Neviim Nesta Ali Shane OConnor, lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi, și acum este cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace”, a scris cântăreața pe rețelele sociale.

Într-o serie de mesaje postate pe Twitter, Sinead O’Connor a condamnat autoritățile irlandeze, inclusiv HSE (serviciul de sănătate irlandez) precum și agenția pentru protecția copilului și familiei, Tusla, pentru faptul că refuză să își „asume responsabilitatea” și că „prea mulți copii mor sub supravegherea lor.”

„La 26 de ore după ce fiul meu a murit în așa-numită îngrijire a statului irlandez, reprezentat de Tusla, încă nu am fost contactată de Tusla sau reprezentanții lor. Am fost informată de Gardai despre moartea fiului meu, după care am vorbit cu GAL. Să nu fiu contactată de Tusla este inacceptabil”, a scris cântăreața.

„Fie ca Dumnezeu să ierte statul irlandez, pentru că eu nu voi face niciodată asta”, a mai adăugat aceasta.

Într-o altă postare, O’Connor a mai spus și că „acum, Tusla vrea să discute cu mine pentru un comunicat de presă, fără îndoială, dorește să mă alătur eforturilor lor de a face ca această moarte a copilului meu să pară că nu a fost mâna statului irlandez.”

„Acum o să îmi iau timpul necesar pentru a-mi plânge fiul. Când o să fiu gata o să spun exact cum statul irlandez, sub formele ignorante, malefice, egoiste și mincinoase ale Tusla și HSE i-au permis și facilitat moartea”, a concluzionat artista.

Un purtător de cuvânt al agenției guvernamentale britanice pentru sănătate și siguranță HSE a declarat pentru MailOnline că „HSE nu poate comenta cazurile individuale în care acest lucru ar putea dezvălui informații în legătură cu persoane identificabile, încălcând cerința etică a noastră de a ne respecta datoria de confidențialitate.”

Citește și:
Ce-și dorește Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV, de la 2022

Foto: Arhiva ELLE, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video