Moștenirea lui Harry: câți bani a primit, de fapt de la mama lui, Prințesa Diana?

Moștenirea lui Harry de la Prințesa Diana, care l-a ajutat să își cumpere alături de Meghan Markle o casă în Los Angeles, a fost unul dintre subiectele interviului cu Oprah Winfrey. La cât se ridică, de fapt, aceasta?

Moștenirea lui Harry: câți bani a primit, de fapt de la mama lui, Prințesa Diana?

Moștenirea lui Harry de la Prințesa Diana a fost unul dintre subiectele intens dezbătute după difuzarea, duminică, a interviului exploziv realizat de Oprah Winfrey cu fostul cuplu regal. Prințul Harry a fost cel care a dezvăluit că a trăit, după ce a părăsit Casa Regală, din banii primiți în urma decesului mamei sale, dat fiind că familia a refuzat să-l mai susțină din punct de vedere financiar (în condițiile în care membrii Casei Regale nu pot avea joburi plătite atâta vreme cât ocupă acest rol).

Acesta a fost doar una dintre temele care s-au discutat intens în presa din toată lumea, alături de acuzațiile de rasism la adresa familiei regale lansate de Meghan Markle și susținute de Harry, dar și de alte dezvăluiri șocante, precum faptul că Charles, tatăl său, nu i-a mai răspuns fiului la telefon, sau că Meghan ar fi fost cea care a plâns în urma unui conflict cu Kate Middleton care a fost relatat mincinos în presa tabloidă britanică. Moștenirea lui Harry ar fi fost salvarea cuplului, ajutându-i să se întrețină până la momentul la care au început să câștige singuri bani.

„Am ce mi-a lăsat mama și, fără asta, nu am fi fost capabili să facem acest lucru”, a spus Harry despre mutarea sa în Statele Unite. „A fost ca și cum ea ar fi prevăzut ce urma și a fost alături de noi în tot acest proces. Contractele cu Netflix și cu Spotify (semnate de fostul cuplu regal după mutarea în SUA, n.red.) nu au fost niciodată parte din plan”, a mai declarat fostul prinț.

Moștenirea lui Harry din partea mamei sale, arată diferite surse media, s-ar ridica la suma de 8,9 milioane de dolari, dar a crescut ca urmare a unor investiții. Harry a început să beneficieze de acești bani odată ce a atins vârsta de 25 de ani, ceea ce s-a întâmplat și în cazul fratelui său, Prințul William. Suma completă a devenit disponibilă pentru acesta doar când el a împlinit 30 de ani, la acea vreme ajungând la 13 milioane de dolari.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Moștenirea lui Harry de la Diana a fost cea care i-a dat posibilitatea să cumpere locuința pe care o ocupă acum în Los Angeles, evaluată la 14,6 milioane de dolari, și a ajutat și la plata celor 3 milioane datorați Casei Regale, bani publici care au fost utilizați pentru renovarea Frogmore Cottage, casa pe care a ocupat-o cuplul în Marea Britanie. Dar la aceasta se adaugă, desigur, și contractul de mai multe milioane încheiat de cei doi cu Netflix, în septembrie, și unul cu Spotify, din decembrie, pentru lansarea unui podcast.

Citește și:
Thomas Markle, tatăl lui Meghan, lansează un atac dur la adresa Prințului Harry

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video