Kristen Stewart, asemănare izbitoare cu Prințesa Diana

După Emma Corrin în "The Crown", e cazul să ne așteptăm la încă o interpretare de neuitat a Prințesei Diana.

Kristen Stewart, asemănare izbitoare cu Prințesa Diana

Au apărut noi fotografii cu Kristen Stewart pe platoul filmului Spencer, în care o joacă pe Diana, iar asemănarea actriței de 30 de ani cu prințesa este extraordinară.

Regizat de Pablo Larraín, Spencer își trage titlul de la numele de fată al Dianei. Se așteaptă ca filmul a cărui acțiune se desfășoară în vacanța de Crăciun la Sandringham a familiei regale să se concentreze pe ruperea relației dintre tânara Diana și Prințul Charles.

În fotografiile publicate joi, Kristen Stewart a etalat un sacou gros, în carouri roșii și verzi, cu detalii din catifea neagră și ochelari de soare și dresuri negre, evocând o ținută pe care Prințesa Diana a purtat-o la 29 de ani, în ianuarie 1989. Coafura blondă a Dianei este perfect purtată, sporind asemănarea.

La această ținută, Kristen Stewart a purtat o pereche complet neașteptată de teniși Adidas negri, cu dungi albe. Rămâne de văzut dacă aceștia din urmă fac parte din recuzita filmului sau îi aparțin actriței, ceea ce ar fi de așteptat, dat fiind că toată lumea știe cât de mult disprețuiește Kristen tocurile.

Anul trecut, actrița a vorbit în emisiunea lui Jimmy Kimmel despre nevoia ei de a proteja imaginea Prințesei Diana, și a spus că e cazul să ne așteptăm mai degrabă la multă emoție decât la detalii istorice de la acest film: „Filmul meu se desfășoară pe parcursul a trei zile și constă mai degrabă într-o imaginare internă cu adevărat poetică a ceea ce s-ar fi putut simți, mai degrabă decât să ofere informații noi.”

Pablo Larraín este, probabil, cel mai cunoscut regizor din Chile. El a regizat și filmul biografic Jackie, în care Natalie Portman o joacă pe Jacqueline Kennedy în confruntarea ei cu moartea violentă a soțului său, rol pentru care Portman a fost nominalizată la Oscar.

Citește și:
Ce crede familia regală britanică despre filmul biografic în care Kristen Stewart o interpretează pe Prințesa Diana

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video