La numai 16 ani, fiica lui Heidi Klum și-a făcut debutul în modelling pe coperta Vogue

La numai 16 ani, Leni, fiica lui Heidi Klum, și-a făcut debutul în modelling pe coperta Vogue Germania.

La numai 16 ani, fiica lui Heidi Klum și-a făcut debutul în modelling pe coperta Vogue

Leni, fiica în vârstă de 16 ani a celebrei Heidi Klum, și-a făcut debutul ca model și cu siguranță vom mai auzi de ea și în viitor. Și, fiind fiica unui topmodel, era de înțeles faptul că debutul trebuia să aibă loc pe coperta unei reviste de renume, în acest caz fiind vorba despre Vogue Germania. Leni apare pe copertă alături de mama ei, amândouă purtând costume în culori puternice.

Heidi Klum nu și-a putut stăpâni încântarea și bucuria și a postat pe contul ei de Instagram coperta revistei și a scris un mesaj emoționant, în germană, adresat fiicei sale, Leni.

„Sunt atât de mândră de tine. Și nu pentru că ți-ai ales propriul drum. Știu că, indiferent pe ce drum ai alege să mergi, vei fi o femeie stăpână pe ea. Tu știi mereu exact ceea ce vrei și ce nu vrei. Tu ești mini me. Și sunt atât de fericită pentru tine, de faptul că acum știi cine ești”, și-a început Heidi Klum mesajul.

Tompmodelul a recunoscut că viața fiicei sale nu a fost mereu ușoară, însă este foarte mândră de cum este Leni în prezent. „Ce este normal? A crește cu trei tați diferiți… Și trebuie să spun: nimic din toate astea nu te-au rănit. Din contră. Ești o tănără femeie stăpână pe ea, care muncește foarte mult pentru a-și îndeplini visurile. Și ce este și mai important.. ești o persoană cu adevărat cool”, a declarat Heidi Klum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Modelul și-a încheiat mesajul spunându-i lui Leni că: „Această copertă Vogue este primul pas în cariera la care ai visat. Și chiar dacă îmi este greu să te las să pleci în lume, eu voi face întotdeauna orice pot pentru ca tu să fii fericită și să îți vezi visurile îndeplinite. Sunt atât de mândră că sunt mama ta”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

CONȚINUT VIDEO ELLE

Leni a venit pe lume în mai 2004, la scurt timp după ce Heidi Klum s-a despărțit de tatăl ei, omul de afaceri italian Flavio Briatore. În decembrie 2009, Leni a fost adoptată de Seal, cel care era atunci soțul lui Heidi Klum. Cei doi au divorțat ulterior, iar din iulie 219 Heidi Klum este căsătorită cu Tom Kaulitz, membru al trupei Tokio Hotel.

Citește și:
Cum arată astăzi Thalia, celebra actriță și cântăreață de origine mexicană

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video