Imagine inedită cu fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman. Cum arată Isabella

Isabella Kidman Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman, a urmărit cu sufletul la gură Campionatul European de Fotbal și a împărtășit acest lucru cu fanii săi!

Imagine inedită cu fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman. Cum arată Isabella

Isabella Kidman Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman, este extrem de privată atunci când vine vorba de viața sa personală. Așa că, imaginea pe care aceasta a postat-o miercuri pe contul său de Instagram i-a încântat teribil pe fanii acesteia.

Bella, fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman, a urmărit cu sufletul la gură Campionatul European de Fotbal din acest an, aceasta declarându-se o fană împătimită a Angliei. „Fața mea în timpul prelungirilor… Le țin pumnii”, a scris Bella în timpul partidei de fotbal dintre Anglia și Danemarca. Spre încântarea Bellei, Anglia a câștigat meciul, ajungând astfel în finala Euro 2020.

Fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman postează extrem de rar imagini personale pe rețelele sociale. Ultima postare pe care aceasta a făcut-o a avut loc în luna februarie. Bella a împărtășit atunci o fotografie cu ea în care apare purtând o căciulă neagră și haine groase de iarnă. Atenția tuturor a fost captată de accesoriul pe care îl poartă Isabella Cruise, în vârstă de 28 de ani, mai exact un piercing în nas.


Tom Cruise și Nicole Kidman au divorțat în 2001 și au împreună doi copii, pe care i-au adoptat în timpul căsniciei lor, Isabella, în vârstă de 28 de ani, și Connor, cu 2 ani mai mic.

După divorțul din 2001, cei doi copii, Isabella și Connor, s-au distanțat de mama lor, în timp ce au continuat să aibă o relație apropiată cu Tom Cruise. Actrița a declarat că devotamentul lor față de Biserica Scientologică a jucat un rol în relația pe care o are cu cei doi copii.

Dintotdeauna, Isabella a dus o viață liniștită departe de ochii presei – singurele titluri în care i-a apărut numele au fost în 2015, când artista s-a căsătorit cu Max Parker, sau în 2018 când și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte BKC (o abreviere a numelui său întreg, Bella Kidman Cruise).

CONȚINUT VIDEO ELLE

Tom Cruise și Nicole Kidman au respectat mereu intimitatea copiilor lor. În iulie 2018, o sursă apropiată declara pentru People că actorul „își iubește toți copiii. Și fiecare dintre ei are dreptul la propria poveste.”

Întrebată despre relația cu copiii săi mai mari de către Hollywood Foreign Press Association în noiembrie acum 2 ani, Kidman a răspuns de asemenea că „e foarte rezervată în acest sens”, potrivit publicației Who Magazine din Australia.

„Trebuie să-mi protejez toate aceste relații. Sunt 150% convinsă că mi-aș da și viața pentru copiii mei pentru că pur și simplu ăsta e rolul meu”, a mai precizat actrița, demonstrând astfel că singurul motiv pentru care nu și-a expus viața privată a fost pentru a se asigura că familia ei rămâne în siguranță.

Citește și:
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, fotografiați în ipostaze romantice

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video