Fanii Selenei Gomez sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a artistei

Fanii Selenei Gomez sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a artistei lor preferate, după apariția unui material video care o arată purtând un dispozitiv medical.

Fanii Selenei Gomez sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a artistei

Fanii Selenei Gomez sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a artistei, după ce au observat, într-o conversație pe care aceasta a purtat-o pe Instagram cu actorul Timothée Chalamet pe 24 octombrie, că aceasta pare să aibă o branulă în mână.

Așa că fanii Selenei Gomez au început să îi trimită mesaje pe conturile de social media cântăreței în vârstă de 28 de ani, care s-a confruntat în ultimii ani cu probleme serioase de sănătate, despre care a vorbit deschis în mai multe rânduri.

Aceasta a fost diagnosticată cu lupus, și a vorbit despre suferința ei încă din 2015. În 2017, superstarul a trecut printr-o operație de transplant de rinichi, alături de donatoarea sa, actrița Francia Raisa, care îi este și prietenă foarte apropiată. Fanii Selenei Gomez au fost de atunci îngrijorați de problemele medicale cu care se confruntă aceasta, și impresionați de deschiderea sa în a vorbi despre dificultățile pe care le întâmpină. Gomez a și comentat în mai multe rânduri despre alte probleme pe care le are, vorbind despre faptul că se confruntă cu anxietate și cu tulburare bipolară.

Într-un gest la fel de curajos, artista și-a arătat în luna septembrie, într-o postare pe contul său de Instagram, una dintre cicatricile cu care a rămas în urma transplantului de rinichi, scriind: „Când am făcut transplantul, îmi amintesc că îmi era foarte greu să îmi arăt cicatricea. Nu voiam să apară în poze, așa că purtam doar lucruri care o acopereau. Acum, mai mult ca oricând, mă simt încrezătoare în cine sunt și în lucrurile prin care am trecut… sunt mândră de asta”.

Fanii Selenei Gomez au început acum să transmită mesaje îngrijorate pe Twitter și alte canale de social media, postările pendulând între manifestări de empatie și urări de sănătate: „Mă rog pentru sănătatea Selenei și sper că îi este bine”, scria un fan, în vreme ce altul spunea: „Nu pot să-mi imaginez cum e să trăiești cu o boală autoimună înfiorătoare, îți transmit dragoste și îmbrățișări, Selena.” Un altul a adăugat: Selena, de fapt, a spus că vrea să voteze la o secție și că nu a putut „din anumite motive”, iar acum vedem că primește tratament pentru lupus la ea acasă”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Citește și:
Iubita englezoaică a lui Florin Ristei are succes în România și nu numai la X Factor

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video