Alex Rodriguez, mărturisiri surprinzătoare despre Jennifer Lopez: „Este cea mai talentată ființă umană”

„Este cea mai talentată ființă umană”, a spus Alex Rodriguez despre Jennifer Lopez.

Alex Rodriguez, mărturisiri surprinzătoare despre Jennifer Lopez: "Este cea mai talentată ființă umană"

Invitat în cadrul emisiunii Martha Stewart Podcast, Alex Rodriguez a vorbit onest despre fosta sa logodnică, Jennifer Lopez, dar și despre cum își petrece timpul după despărțire.

„Iată ce vă voi spune despre Jennifer – și le spuneam și unor colegi zilele trecute – este cea mai talentată ființă umană. Cea mai muncitoare. Și cred că este cea mai mare interpretă live din lume în acest moment”, i-a spus Rodriguez, în vârstă de 46 de ani, lui Stewart.

„Uite, ne-am simțit foarte bine. Mai important, întotdeauna am pus copiii pe primul loc în tot ceea ce am făcut,” a continuat el.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Alex Rodriguez a declarat și că a reușit să treacă peste despărțirea de Jennifer Lopez și că acum își petrece majoritatea timpului cu fiicele sale.

„Slavă Domnului, fără regrete. Viața este bună. Sunt foarte norocos. Mă trezesc în fiecare dimineață și îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru sănătatea mea, pentru fiicele mele frumoase, care au acum 17 și 14 ani”, a spus Alex Rodriguez.

Deși a fost văzut recent in compania lui Kathryn Padgett, Alex Rodriguez a dezvăluit că în prezent nu are o relație, și că se concentrează mai degrabă pe Natasha și Ella. „De fapt, petrec mult, mult timp cu fetele mele. Încerc să fiu mai mult acasă.”

„Au fost cinci ani în care am avut o viață și un parteneriat incredibile și atât eu cât și fiicele mele am învățat atât de multe”, a mai declarat Alex Rodriguez în urmă cu un an într-un interviu acordat Entertainment Tonight. „Chiar suntem recunoscători pentru ultimii cinci ani, acum se pune problema cum facem ca următorii cinci ani să fie mai buni datorită lecțiilor pe care le-am învățat.”

„Sunt recunoscător pentru locul unde mă aflu acum și chiar aștept cu nerăbdare să văd ce îmi rezervă viitorul. Cel mai mult abia aștept să văd cum cresc fetele mele”, a mai declarat acesta.

Citește și:
Gestul cu care Brad Pitt a impresionat-o pe Angelina Jolie. Ce a făcut actorul de ziua de naștere a gemenilor săi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video