Jennifer Lopez, mesaj emoționant pentru Ben Affleck într-un omagiu de Ziua Tatălui: „Îi pui întotdeauna pe ei pe primul loc”

Jennifer Lopez a transmis un mesaj emoționant pentru partenerul ei, Ben Affleck, cu ocazia Zilei Tatălui în SUA.

Jennifer Lopez, mesaj emoționant pentru Ben Affleck într-un omagiu de Ziua Tatălui: „Îi pui întotdeauna pe ei pe primul loc”

Jennifer Lopez radiază de fericire, iar relația cu Ben Affleck pare să funcționeze din ce în ce mai bine. Artista i-a adus numai cuvinte de laudă partenerului ei, într-un omagiu de Ziua Tatălui și a transmis un mesaj plin de emoție și iubire.

Jennifer Lopez, mesaj de dragoste pentru Ben Affleck

Celebra cântăreață și actorul s-au reîntâlnit după 20 de ani de când formau un cuplu, iar acum sunt de nedespărțit. Cum Ziua Tatălui este o sărbătoare specială în Statele Unite ale Americii, artista nu a putut lăsa evenimentul să treacă fără a spune cât este de recunoscătoare pentru dragostea partenerului ei, dar mai ales pentru cât de mult îl admiră în rolul de părinte.

Jennifer Lopez a postat un mesaj adorabil pe rețelele de socializare, alături de un colaj cu fotografii și videoclipuri de cuplu. Cântăreața a transmis pe Instagram că se bucură cel mai mult că a văzut în ultimul an, cel puțin, că Ben este un tată foarte devotat și iubitor, iar modul în care se poartă atât cu copiii lui, cât și cu ai vedetei, a cucerit-o complet.

„Am avut un loc în primul rând pentru a vedea cum ești tată de mai bine de un an și nu am văzut niciodată un tată mai consecvent, mai iubitor și mai altruist. Și asta nu doar față de proprii tăi copii, ci și față de ai mei fără obligații. Te prezinți și îi pui întotdeauna pe ei pe primul loc. Ești afectuos și implicat în fiecare moment în care ei sunt cu tine și, sincer, este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am văzut vreodată.”, a transmis J.Lo.

J.Lo și actorul și-au reluat relația după 20 de ani

Acest mesaj emoționant a fost însoțit de fotografii cu Ben alături de cei doi copii ai ei și ai lui Marc Anthony, Emme și Max. Ben împarte, de asemenea, custodia copiilor Violet, Seraphina și Samuel cu fosta soție Jennifer Garner, care susține relația actorului cu artista. În aprilie, o sursă a declarat pentru E! News că Jennifer Garner este fericită pentru relația fostului partener și pentru că este un om împlinit alături de o „influență pozitivă asupra lui”.

Motivul despărțirii dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck în 2002 nu a fost niciodată dezvăluit publicului în toate detaliile sale. Relația lor a fost una dintre cele mai mediatizate ale acelor ani, iar actorii erau mereu în centrul atenției, Cu toate că își anunțaseră logodna, J.Lo și Ben s-au despărțit. La 20 de ani de atunci, cei doi s-au reîntâlnit și au mai dat o șansă iubirii lor.

Citește și:
Schimbări majore la Vocea României! Cine sunt cei 5 antrenori ai sezonului 1

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people