Motivul pentru care Octavia Geamănu și Marian Ionescu au dormitoare separate, după 7 ani de căsnicie: „Avem fiecare spațiul nostru”

Octavia Geamănu a dezvăluit motivul pentru care ea și soțul ei, Marian Ionescu, au dormitoare separate, după 7 ani de căsnicie.

Motivul pentru care Octavia Geamănu și Marian Ionescu au dormitoare separate, după 7 ani de căsnicie: "Avem fiecare spațiul nostru"

Octavia Geamănu și Marian Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar după 7 ani de căsnicie sunt la fel de îndrăgostiți ca la început. Știrista locuiește de ani buni alături de familia ei în casa visurilor sale, pe care au amenajat-o după bunul lor plac. Ba mai mult, vedeta a declarat că nu au apelat la un arhitect, tot design-ul fiind proiecția viziunii lor.

Vedeta a oferit mai multe detalii despre locuința lor într-un interviu pentru OK Magazine, prezentându-și casa cu toată mândria. Octavia a precizat că au muncit din greu pentru a pune totul la punct, dorindu-și să se simtă cât mai bine „acasă”.

„Este locul în care ne simțim cel mai bine, pentru că dintotdeauna am considerat că o casă trebuie să fie acasă. Templul tău, locul în care toate întrebările își găsesc răspunsul și zona ta de echilibru. Stăm aici de când avea Andrei un an și jumătate. Acum are șase. Am renovat-o complet, interior și exterior, și am făcut-o după chipul și asemănarea noastră. N-am apelat la niciun arhitect, nu ne-am inspirat din nicio revistă, ci pur și simplu am făcut-o după cum am simțit amândoi. Mi se pare o casă potrivită unor oameni cu suflet de artist”, a povestit vedeta pentru OK Magazine.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

În ceea ce privește amenajarea, vedeta a spus că a renunțat la mobila clasică și a preferat să decoreze locuința cu multe tablouri, toate fiind lucrările soțului ei:

„O casă fără tablouri este foarte, foarte goală. Eu zic că n-ai nevoie de mobilă, dar de tablouri cu siguranță ai. N-am știut asta până când n-am descoperit talentul senzațional al lui Marian. Lucrările lui îmbracă orice încăpere, nu doar orice perete. Ai observat că noi n-avem mobilă, ci doar canapele. Era visul meu, după ce, atunci când stăteam la părinții mei, ștergeam praful de pe nenumăratele polițe ale bibliotecii care ocupa un perete întreg. Am zis că eu, la casa mea, n-o să am mobilă. Și totuși, o casă fără mobilă, dar cu multe tablouri, e foarte plină”, a explicat ea.

De ce Octavia Geamănu și soțul ei au dormitoare separate

De asemenea, Octavia Geamănu a precizat că atât ea, cât și soțul ei, au propriile dormitoare. Cu toate că sunt căsătoriți de 7 ani, vedeta a precizat că este esențial ca fiecare membru al familiei să se bucure de spațiul personal.

„În plus, și noi, ai casei, avem fiecare spațiul nostru. Marian are dormitorul lui, iar acesta este dormitorul meu, cu baia mea… spațiul meu personal. La etaj, este atelierul de pictură al lui Marian și dormitorul lui Andrei. Andrei mi-a zis că, atunci când o să crească, spațiul acela va fi doar pentru el și musafirii lui”, a mai zis Octavia Geamănu pentru OK! Magazine.

Citește si:
Kate Middleton și Prințul William, portrete inedit din culisele Earthshot Prize din Boston

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people