Anunțul făcut de Octavia Geamănu după 7 ani de căsnicie cu Marian Ionescu: „Se termină tot când ai o teamă”

Octavia Geamănu a vorbit deschis despre începutul relației cu Marian Ionescu, liderul formației Direcția 5.

Anunțul făcut de Octavia Geamănu după 7 ani de căsnicie cu Marian Ionescu: "Se termină tot când ai o teamă"

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au preferat să-și țină povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor și puține au fost ocaziile în care au vorbit despre relația lor. Cu toate astea, recent, prezentatoarea TV a făcut o serie de mărturisiri surprinzătoare despre partenerul ei. 

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit civil în 2015, iar în 2020 a avut loc cununia lor religioasă. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Andrei. Într-un interviu pentru impact.ro, prezentatoarea a vorbit despre începutul relației cu liderul trupei Direcția 5. Vedeta a recunoscut că inițial nu s-a simțit atrasă de artist și a povestit o întâmplare care a avut loc atunci când el forma un cuplu cu altcineva. 

„Suntem căsătoriți de 7 ani și ne știm din 2005, deci de vreo 17 ani. În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes. Chiar i-am și spus, era cu o fată atunci, era într-o relație, erau amândoi în fața mea. „Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?”. Nu am avut nicio treabă cu el. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună. Dar surprinzătoare sunt căile Domnului. L-am văzut de multe ori cu ochi diferiți, ba buni, ba mai puțin buni. Cert este că într-un final, după vreo 8 ani în care ba suntem, ba nu suntem, ne-am căsătorit și iată-ne”, a povestit Octavia Geamănu.

Soția lui Marian Ionescu a mai dezvăluit și cum anume se raportează la faptul că artistul este admirat de alte femei. Octavia Geamănu nu are o teamă cu privire la acest lucru și are încredere în partenerul ei de viață. 

„Asta e o porcărie, înseamnă că e lipsă de încredere în tine, înseamnă că ai foarte multe frustrări, complexe. Sunt foarte liniștită. Când există comunicare, când există înțelegere, există dragoste și în principal când omul de lângă tine îți inspiră în fiecare zi de la Dumnezeu încredere, pui capul pe pernă liniștită chit că el e la 2.000 de km sau 10.000 de km. Nu, n-am avut niciodată teama asta. Se termină tot când ai o teamă”, a adăugat Octavia Geamănu pentru sursa menționată. 

Citește și:
Motivul despărțirii dintre Kim Kardashian și Pete Davidson

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people