Octavia Geamănu, mesaj dur pentru influenceri: „Atâta prost gust…”

Octavia Geamănu a transmis pe rețelele de socializare un mesaj destul de dur la adresa influencerilor. Ce a spus prezentatoarea TV?

Octavia Geamănu, mesaj dur pentru influenceri: „Atâta prost gust…”

Octavia Geamănu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare care a stârnit discuții aprinse. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 și-a expus opinia cu privire la influenceri și la ceea ce promovează aceștia comunităților din mediul online. 

Octavia Geamănu a ales să vorbească prin intermediul unei postări publicate pe contul personal de Instagram despre influenceri, dar și despre diferența dintre lumea virtuală și cea reală. 

„Mă uit din curiozitate la trendurile de pe YouTube, (cred că și ateii se închină când văd atâta prost gust, promiscuitate, decadență, derizoriu). Apoi mă mai uit la postările marilor „influenceri” – mă rog, cei ale căror nume le aud mai des, deși nu sunt persoane pe care să le recomande ceva – despre nimic, al căror unic scop pare îndemnul la cumpărături de orice: detergenți, genți, vacanțe, spanac, borș, suc de mere… Mă uit la lumea asta virtuală mare care pare la ani lumină de lumea reală pe care o vedem tot mai mică, deși lucrurile stau fix invers când îți iei ochii din ecranul telefonului.”

Octavia Geamănu a punctat faptul că în viața reală contează alte lucruri, și nu like-urile. Mai mulți dintre urmăritorii prezentatoarei TV au fost de acord cu ea și au apreciat faptul că și-a expus părerea într-un mod atât de deschis. 

„Bătaia în viață reală nu se dă pentru un like, ci pentru un loc de muncă, facturile sunt în viața reală, dramele, depresiile, bucuriile, iubirea toate se trăiesc în viața reală. Restul e virtual. Am tot respectul pentru oamenii care construiesc afaceri reale cu zeci sau sute de angajați, care se dezvoltă spiritual, emoțional, care citesc cărți, nu fake news-uri pe Facebook, care creează frumosul vizual și auditiv. Totuși, am o explicație pentru prostia din lumea virtuală. Și-a găsit locul aici, pentru că în lumea reală nu prea-i loc pentru ea. Din fericire! La un moment dat orice balon se sparge… Vă doresc să fiți bine în lumea reală, nu doar aici, pe Insta”, a transmis Octavia Geamănu pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Octavia Geamanu (@ogeamanu)

Citește și:
Giulia Anghelescu are răspunsul perfect pentru cei care o acuză că nu este o mamă bună: „O asemenea mentalitate…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people