Motivul despărțirii dintre Kim Kardashian și Pete Davidson

De la aflarea veștii, întreaga presă a speculat despre motivul separării dintre Kim Kardashian și Pete Davidson. Care este, însă, adevărata cauză a despărțirii?

Motivul despărțirii dintre Kim Kardashian și Pete Davidson

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au separat recent, după o relație care a durat 9 luni și care a stârnit interesul întregii lumi, dat fiind faptul că actorul, fostă vedetă Saturday Night Live, a fost prima persoană cu care starul de reality show s-a afișat după divorțul de fostul său partener de viață, Kanye West.

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au întâlnit anul trecut, în octombrie 2021, atunci când Kardashian a fost invitată să fie gazda iconicului show live de comedie Saturday Night Live. Cei doi au început o relație o lună mai târziu, scânteia chimiei dintre cei doi fiind aprinsă chiar în timpul unui sărut pentru una dintre schițele din show.

„Când ne-am sărutat am simțit ceva ‘Mmm!’ Era un sărut pentru scenă, dar tot am simțit ceva. (…) Dar mă gândeam și că ‘Nu ai sărutat pe altcineva vreme de 10 ani, poate ești doar prostuță și nu e nimic, e doar un sărut pentru o scenă’.”, dezvăluia Kim Kardashian.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Acum, Kim Kardashian și Pete Davidson și-au anunțat separarea, iar o sursă din apropierea cuplului a declarat în exclusivitate pentru publicația Page Six că diferența de vârstă ar fi condus la despărțirea celor doi.

„Pete are 28 de ani iar Kim are 41, sunt în locuri diferite în acest moment. Pete este foarte spontan și impulsiv și vrea ca ea să zboare la New York sau oriunde este el, fără să existe un plan dinainte stabilit. Dar Kim are patru copii, și nu e atât de simplu. Trebuie să se concentreze pe copii.”

Aceeași sursă a declarat pentru Page Six și că starul de reality show, care conduce o mulțime de afaceri, era „complet extenuată de relație și de celelalte lucruri care se întâmplă în viața ei.”

Kim Kardashian are în continuare o relație tensionată cu fostul său partener, Kanye West, deși a depus actele de divorț încă din februarie 2021.

„Când Kim este cu altcineva, Kanye poate cauza probleme cu copiii. Încearcă să dividă și să cucerească. Nu se poate abține. (…) Kim este o mamă foarte dedicată și copiii ocupă mereu primul loc. Vrea și are nevoie de armonie în viața ei.”, a explicat aceeași sursă.

Kim Kardashian și Pete Davidson au format unul dintre cele mai dezbătute și urmărite cupluri ale anului, dat fiind profilul foarte public al celor doi. În trecut, Pete Davidson a fost într-o relație și a fost logodit cu cântăreața Ariana Grande.

Citește și:
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat în vacanță. Ce destinație spectaculoasă a ales cuplul

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video