Kim Kardashian, noi dezvăluiri despre schimbările fizice prin care a trecut în ultima perioadă

Pentru a putea purta rochia iconică a lui Marilyn Monroe la Met Gala, Kim Kradashian a fost nevoită să slăbească șapte kilograme.

Kim Kardashian, noi dezvăluiri despre schimbările fizice prin care a trecut în ultima perioadă

Ne-am obișnuit ca familia Kardashian să dezvăluie publicului chiar și cele mai intime detalii, așa că noua postare pe care Kim a făcut-o pe contul său de Instagram nu ne surprinde deloc. Fondatoarea Skims a avut parte de o evaluare completă a corpului, ce îi dezvăluia procentul de grăsime corporală, precum și detalii despre densitatea osoasă. Aceasta a mărturisit că în ultima perioadă procentul său de grăsime corporală a scăzut semnificativ.

„Acum un an procentul meu de grăsime corporală era de 25%, acum este de 18,8%”, a explicat Kim Kardashian.

Specialistul Bodyspec, compania care a efectuat măsurătoarea, a declarat chiar că rezultatele vedetei se încadrează la „categoria atlet”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Categoria atlet! Ați auzit asta?”, a exclamat apoi Kim bucuroasă.

De asemenea, reprezentantul Bodyspec a declarat că și rezultatele cu privire la densitatea osoasă sunt excelente, spunându-i lui Kim că oasele sale sunt mai puternice decât marea majoritate a populației.

Într-un interviu recent acordat revistei Allure, Kim Kardashian a vorbit despre dieta strictă pe care a urmat-o pentru a putea purta rochia iconică a lui Marilyn Monroe la Met Gala, dar și despre efectele secundare cu care s-a confruntat ulterior. Aceasta a dezvăluit că pentru a slăbi cele șapte kilograme, a trebuit să includă în regimul său alimentar carne, un aliment pe care evită să îl consume în mod normal. Acest lucru a dus la accentuarea psoriazisului cu care se confruntă de ani buni.

Psoriazisul a izbucnit pe tot corpul și m-am ales cu artrită psoriazică, așa că nu prea puteam să-mi mișc mâinile. A fost foarte dureros și a trebuit să merg la un reumatolog, care mi-a dat steroizi. Eram speriată. Am renunțat din nou la carne și situația s-a calmat”, a declarat Kim pentru Allure.

În 2019, Kim Kardashian a descris pentru publicația Poosh întreaga ei experiență cu această afecțiune, care au fost provocările pe care le-a întâmpinat și ce anume a determinat-o să vorbească public despre asta.

„Am devenit extrem de confortabilă cu psoriazisul. Nu contează în ce parte a corpului este, uneori mă simt bine să îmi arăt petele, iar alteori nu, și atunci îmi acopăr petele cu produse de machiaj. Cu tot stresul din viața mea, încerc să îmi fac timp și pentru mine și să mă stresez cât mai puțin.”

Citește și:
Selena Gomez, virală pe TikTok. Ce mesaj puternic a transmis artista

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video