Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Kim Kardashian înainte de Met Gala

Pentru a putea purta rochia iconică a lui Marilyn Monroe, Kim Kradashian a fost nevoită să urmeze o dietă strictă.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Kim Kardashian înainte de Met Gala

Kim Kardashian a fost îmbrăcată la Met Gala 2022 în aceeași rochie pe care Marilyn Monroe a purtat-o atunci când i-a cântat „La mulţi ani” preşedintelui american John F. Kennedy, în anul 1962, la aniversarea de 45 de ani, cu câteva luni înainte de moartea ei. În seara evenimentului, fondatoarea Skims a recunoscut că a fost nevoită să slăbească șapte kilograme pentru a putea purta rochia iconică.

Într-un interviu recent acordat revistei Allure, Kim Kardashian a vorbit despre dieta strictă pe care a urmat-o și despre efectele secundare cu care s-a confruntat ulterior. Aceasta a dezvăluit că a trebuit să includă în regimul său alimentar carne, un aliment pe care evită să îl consume în mod normal. Acest lucru a dus la accentuarea psoriazisului cu care se confruntă de ani buni.

„Psoriazisul a izbucnit pe tot corpul și m-am ales cu artrită psoriazică, așa că nu prea puteam să-mi mișc mâinile. A fost foarte dureros și a trebuit să merg la un reumatolog, care mi-a dat steroizi. Eram speriată. Am renunțat din nou la carne și situația s-a calmat”, a declarat Kim pentru Allure.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În 2019, Kim Kardashian a scris pentru publicația Poosh întreaga ei experiență cu această afecțiune, care au fost provocările pe care le-a întâmpinat și ce anume a determinat-o să vorbească public despre asta.

„Chiar dacă am crescut alături de mama mea care avea psoriazis și am auzit-o vorbind despre asta, nu am avut nicio idee că mă voi confrunta cu această boală autoimună. Sunt 13 de ani de când am avut primul contact cu psoriazisul. Experiența mea a fost diferită față de a ei, dar au fost câteva asemănări”, a declarat Kim Kardashian pentru Poosh.

Aceasta a ținut să menționeze faptul că a ajuns să fie împăcată cu această afecțiune și că acum se simte mult mai bine că a vorbit despre despre asta.

„Am devenit extrem de confortabilă cu psoriazisul. Nu contează în ce parte a corpului este, uneori mă simt bine să îmi arăt petele, iar alteori nu, și atunci îmi acopăr petele cu produse de machiaj. Cu tot stresul din viața mea, încerc să îmi fac timp și pentru mine și să mă stresez cât mai puțin.”

Citește și:
Brad Pitt a dezvăluit că suferă de o tulburare neurologică rară: „Nimeni nu mă crede!'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video