Machine Gun Kelly, la un pas să se sinucidă. Confesiuni tulburătoare în noul său documentar

Machine Gun Kelly a povestit un moment de cotitură din viața lui, când a fost la un pas să își ia viața.

Machine Gun Kelly, la un pas să se sinucidă. Confesiuni tulburătoare în noul său documentar

Machine Gun Kelly a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare în cel mai nou documentar al său. Artistul a povestit un episod dureros, când a fost la un pas să își ia viața. Machine Gun Kelly a „clacat” și și-a pus un pistol încărcat în dreptul gurii, în timp ce vorbea la telefon cu actuala logodnică Megan Fox.

Machine Gun Kelly a fost la un pas să-și ia viața

În noul său documentar „Life in Pink”, rockerul a detaliat o noapte întunecată din iulie 2020, în timp ce plângea pierderea tatălui său, care a murit la aniversarea de un an de la lansarea albumului său „Hotel Diablo”. Kelly, al cărui nume real este Colson Baker, a adăugat că întotdeauna dormea cu o pușcă de vânătoare lângă patul său și că în acea zi „a cedat”.

„Nu am vrut să ies din camera mea și am început să am gânduri foarte, foarte, foarte întunecate. Megan a plecat în Bulgaria pentru a filma un film și am început să am o paranoia foarte mare. Adică, deveneam paranoic că cineva va veni și mă va ucide. Am sunat-o pe Megan. I-am spus: ‘Nu ești aici pentru mine’. Eram în camera mea și m-am cam speriat. Omule, mi-am pus pușca în gură. Și țipam la telefon și aveam țeava în gură. Și încarc pușca și glonțul, iar când se întoarce, cartușul se blochează. Megan a amuțit”, și-a amintit MGK, în vârstă de 32 de ani.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Kelly a spus că acel moment a fost cel în care și-a dat seama că „ceva nu este în regulă”, adăugând că atât Fox, cât și fiica sa de 12 ani, Casie, au susținut că nu mai voiau „să vorbească cu el”. Acestea i-au spus că vor să îl vadă ca pe tatăl și viitorul soț, în timp ce Kelly a mărturisit că a simțit „ca și cum ar fi vrut să renunțe la droguri de data asta pe bune”, deși nu a precizat dacă se droga în timpul incidentului.

Artistul a vorbit despre relația cu logodnica sa

Kelly a declarat că Fox, în vârstă de 36 de ani, „a devenit soarele” pentru el, spunând că lumea lui se învârtea în jurul ei și că ea l-a ajutat să evolueze și i-a dat viață. MGK și Fox au început să se întâlnească după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Midnight in The Switchgrass” la începutul anului 2020 și și-au confirmat relația în iunie 2020. Cântărețul a cerut-o în căsătorie pe actrița din „Transformers” în ianuarie 2022.

„Asta mă ajută să scriu aceste cântece. Pentru că este ca orice basm pe care nu ți l-au spus niciodată la școală… pasiunea dintre noi este pur și simplu din altă lume”, a spus el.

Citește și:
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 57 de ani: „Fac mișcare foarte multă, adică în fiecare zi'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video