Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Gestul inedit făcut de cei doi

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cei doi formează un cuplu din vara anului 2020.

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Gestul inedit făcut de cei doi

Megan Fox si Machine Gun Kelly s-au logodit după un an și jumătate de relație

Vestea că Megan Fox si Machine Gun Kelly s-au logodit a fost confirmată chiar de către cei doi, pe conturile lor de Instagram.

„În iulie 2020 am stat sub acest bananier. Ne-am rugat pentru magie. Nu eram conștienți de durerea cu care ne vom confrunta împreună într-o perioadă atât de scurtă și frenetică de timp. Nu eram conștienți de munca și sacrificiile pe care le vom face pentru relația noastră, intoxicați fiind cu iubire. Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am trecut împreună prin iad și după ce am râs cum nu am făcut-o niciodată, mi-a cerut să mă căsătoresc cu el. Și la fel ca în oricare viață anterioară și oricare viață ulterioară, am spus da… Apoi ne-am băut sângele unul altuia. 1.11.22”, a declarat Megan Fox pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Megan Fox (@meganfox)

Și Machine Gun Kelly a postat un clip video în care putem vedea inelul de logodnă spectaculos pe care i l-a oferit lui Megan.

„Da, în această viață și în oricare viață. La adăpostul crengilor sub care ne-am îndrăgostit am întrebat-o dacă vrea să-mi fie soție. Știu că tradiția spune că trebuie să fie un singur inel, însă l-am conceput împreună cu Stephen Webster în așa fel încât să fie două: smarald (piatra ei de naștere) și diamant (piatra mea de naștere)”, a scris Machine Gun Kelly pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de the Blonde Don (@machinegunkelly)

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au cunoscut pe platourile filmului Midnight in the Switchgrass. Pe 28 iulie 2020, Machine Gun Kelly a publicat prima fotografie cu Megan Fox, alături de o descriere emoționantă: „am așteptat o eternitate până să te găsesc.” În luna august, și actrița Megan Fox a publicat o fotografie alături de Machine Gun Kelly. „Un băiat incredibil de frumos. Inima mea îți aparține”, a scris actrița pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Megan Fox (@meganfox)

Megan Fox a fost căsătorită cu Brian Austin Green, alături de care are trei copii: Noah, Bodhi și Journey. Cei doi și-au început relația în 2004, iar în 2006 s-au logodit. În 2009 au anulat logodna, însă nu a durat mult pentru că în iunie 2010 s-au căsătorit. În 2015 s-au despărțit, ajungând chiar în pragul divorțului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Brian Austin Green a anunțat în mai 2020 că el și Megan Fox au luat decizia de a se separa încă de la sfârșitul anului 2019. Actrița a depus actele de divorț în luna noiembrie a anului 2020. La scurtă vreme după anunțarea despărțirii, actrița a fost surprinsă în compania lui Machine Gun Kelly. În iunie 2020, cei doi au fost văzuți în ipostaze romantice. Divorțul dintre Megan Fox și Brian Austin Green a fost finalizat în octombrie 2021. 

Citește și:
Ben Affleck, declarații inedite despre relația cu Jennifer Lopez și eșecul filmului Gigli, în care a jucat alături de aceasta

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video