Ben Affleck, declarații inedite despre relația cu Jennifer Lopez și eșecul filmului Gigli, în care a jucat alături de aceasta

Ben Affleck a mărturisit că dacă nu ar fi existat filmul Gigli, nu ar fi cunoscut-o pe Jennifer Lopez și nu ar fi devenit niciodată regizor.

Ben Affleck, declarații inedite despre relația cu Jennifer Lopez și eșecul filmului Gigli, în care a jucat alături de aceasta

Într-un interviu acordat recent pentru Entertainment Weekly, Ben Affleck a vorbit deschis despre viața sa privată, dar și despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului în carieră.

În conversația pe care a avut-o cu amicul său, actorul Matt Damon, Affleck a mărturisit că odată cu trecerea anilor a învățat să își recunoască mai ușor sentimentele și a încetat să se mai mintă singur cu privire la emoțiile pe care le simte.

„Unul dintre aspectele pozitive ale înaintării în vârstă, dacă ești norocos, e că nu te mai minți și îți spui ‘Știi ceva, chiar știu care îmi sunt sentimentele’. Știu ce înseamnă durerea, știu ce înseamnă să fii deziluzionat, ambivalent, știu ce e nostalgia”.

Acesta a mai povestit și că decizia de a deveni regizor a fost influențată de filmul Gigli, în care a jucat alături de Jennifer Lopez.

„Îmi amintesc că am vorbit cu Marty (Brest) în vinerea în care filmul a apărut și mă gândeam că e un tsunami, că nu poate fi mai rău de atât. Dacă Gigli nu ar fi primit o așa reacție, probabil că nu mi-aș fi spus ‘Nu am o altă variantă decât să încep să regizez filme’. Iar asta s-a dovedit a fi adevărata dragoste a vieții mele profesionale. Deci, în acest sens, a fost un dar”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ben a adăugat și că, mulțumită acestei pelicule, a avut șansa de a o cunoaște pe Jennifer Lopez. „Și am cunoscut-o pe Jennifer, cu care am dezvoltat o relație extrem de importantă pentru mine”.

Întrebat recent de reporterii de la WSJ Magazine care este povestea împăcării lor, actorul în vârstă de 49 de ani a evitat să dea un răspuns concret, mărturisind doar că este una „frumoasă”.

„Pot spune că pentru mine este una frumoasă. E o poveste bună. E o poveste grozavă. Și poate într-o zi o să o spun. O să o scriu, iar apoi o să îi dau foc”, a glumit Affleck.

Cu toate acestea, actorul a mărturisit că e recunoscător pentru această „a doua șansă” pe care a primit-o. „Viața e grea, și mereu eșuăm și sperăm să învățăm ceva din aceste eșecuri. Singurul lucru de care ai nevoie pentru a profita de oportunitățile oferite de această creștere este a doua șansă.”, a spus actorul.

În ceea ce privește schimbările prin care trece, Ben Affleck a declarat că, deși nu este o persoană perfectă, este „o persoană care încearcă din răsputeri' și că își dorește să fie cât se poate de „onest, autentic și responsabil”.

În plus, actorul a declarat recent că este extrem de fericit în relația cu Jennifer Lopez și că traversează o perioadă extrem de bună a vieții sale. „Sunt foarte fericit. E o perioadă foarte fericită din viața mea. Viața e bună”, a spus Ben Affleck la premiera filmului The Tender Bar.

Citește și:
Zayn Malik, pregătit pentru o nouă relație? Gestul făcut de artist a devenit viral

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video