Ben Affleck, declarații surprinzătoare despre dependența de alcool și căsătoria cu Jennifer Garner

Ben Affleck crede că dacă nu ar fi pus capăt căsniciei cu Jennifer Garner, nu și-ar fi putut învinge dependența de alcool.

Ben Affleck, declarații surprinzătoare despre dependența de alcool și căsătoria cu  Jennifer Garner

Invitat în cadrul emisiunii de radio Howard Stern Show, Ben Affleck a vorbit deschis despre dependența de alcool cu care s-a confruntat în timpul mariajului cu Jennifer Garner. Acesta a mărturisit că, dacă ar fi rămas în relația cu actrița în vârstă de 49 de ani, probabil că ar fi continuat să consume alcool.

„Probabil că încă aș fi băut. E unul dintre motivele pentru care am început să beau… pentru că eram prins”, a spus Affleck, recunoscând că nu era fericit în căsnicia cu Garner.

„Mă gândeam… Nu pot să plec din cauza copiiilor mei, dar nu sunt fericit. Ce fac? Așa că ceea ce am făcut a fost să beau o sticlă de whisky și să adorm pe canapea, lucru care s-a dovedit a nu fi o soluție”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Actorul a mărturisit și că a încercat să își salveze căsnicia, dar că, în ciuda tuturor eforturilor pe care ambii le-au depus, relația lor nu a mai funcționat.

„Am avut o căsnicie care nu a mers. Cu o persoană pe care o iubesc și o respect, dar cu care nu ar fi trebuit să mai fiu căsătorit. Am încercat. Am încercat. Am încercat pentru că aveam copii. Amândoi am simțit că acesta nu este exemplul de căsnicie pe care copiii noștri ar trebui să îl vadă”, a mai spus Affleck.

Chiar dacă căsnicia lor nu a funcționat, Ben Affleck și Jennifer Garner au rămas apropiați. Ba mai mult decât atât, actrița din „Azi 13, maine 30 de ani” chiar a sărbătorit în acest an Halloween-ul alături de Ben și de iubita acestuia, Jennifer Lopez.

„Toți se înțeleg bine și se concentrează pe copii. Jennifer, Ben și Jen Garner au vrut ca cei mici să aibă un Halloween minunat”, a adăugat o sursă apropiată pentru People. „Copiii sunt prieteni și au vrut să meargă la colindat împreună. Era normal să meargă toți”, a mai adăugat aceasta.

Generoasa sursă de informații a fost întrebată și despre părerea lui Jennifer Garner despre viitoarea mamă vitregă a copiilor ei. „Copiii ei o iubesc pe J.Lo și J.Lo îi iubește pe ei. Totul este pe pozitiv. Când Ben este fericit și copiii sunt fericiți, Jen [Garner] simte că nu are motive de supărare. Jen mai spune că Ben arată mai bine ca niciodată. Ea și Ben se înțeleg atât de bine în calitate de părinți și totul e bine.”

Citește și:
Jennifer Lopez este pregătită să se căsătorească din nou

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video