Ben Affleck face primele declarații despre noua relație cu Jennifer Lopez: „Sunt șocat..”

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează pe zi ce trece un cuplu tot mai solid.

Ben Affleck face primele declarații despre noua relație cu Jennifer Lopez: "Sunt șocat.."

Ben Affleck vorbește pentru prima dată public despre iubita lui, Jennifer Lopez, după ce și-au reluat relația la aproape 20 de ani distanță de prima dată când au format un cuplu.

„Sunt șocat de efectul pe care Jennifer îl are asupra lumii”, a declarat actorul în vârstă de 49 de ani în cadrul unui interviu acordat Adweek. „Eu, cel mai mult, pot face filme care să emoționeze lumea. Jennifer a inspirat grupuri masive de oameni să simtă că au roluri importante în această țară”.

El a mai adăugat: „Acesta este un efect pe care puțini oameni de-a lungul istoriei l-au avut, pe unii dintre ei nu îi voi cunoaște niciodată, dar există o persoană alături de care pot sta și o pot admira cu respect”.

Actorul și-a mai lăudat iubita pentru faptul că este un model pentru femeile de culoare și cele de origine latină din industria de showbiz din America. „Tot ceea ce vă pot spune este că am fost martor al modului în care ea inspiră lumea, am văzut femei de culoare care îi povestesc lui Jennifer ce exemplu este pentru ele, ca femeie puternică și ca femeie care a reușit în lumea afacerilor”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Relația dintre Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, pare din ce în ce mai serioasă.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre declarații privind relația cu Ben Affleck, Jennifer Lopez nu pare a fi dispusă să dea prea multe detalii. Vedeta a fost invitată online în cadrul emisiunii the Today show, iar Hoda Kotb, una dintre gazdele show-ului, a întrebat-o direct dacă fericirea care i se citește pe chip are vreo legătură cu actuala ei relație.

O adevărată profesionistă, Jennifer Lopez a evitat a da un răspuns, preferând să spună doar că „Sunt mereu fericită atunci când te văd pe tine, Hoda”, vorbind ulterior despre relansarea piesei sale „Love Makes the World Go Round” împreună cu Lin-Manuel Miranda.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, care au avut o relație intens mediatizată până în 2004, au rămas în relații bune după despărțire, iar în primăvara lui 2021 au reluat legătura, după ce Lopez și-a anunțat despărțirea de fostul său partener, Alex Rodriguez. Și Affleck fusese până recent într-o relație cu actrița Ana de Armas. Lopez are doi copii gemeni, Max și Emme, din căsnicia ei cu Marc Anthony, în vreme ce Affleck are trei copii, Violet, Samuel și Seraphina, din căsnicia cu Jennifer Garner.

Citește și:
Planuri de căsătorie pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video