Zayn Malik, pregătit pentru o nouă relație? Gestul făcut de artist a devenit viral

Zayn Malik a trecut peste despărțirea de Gigi Hadid și e pregătit pentru o nouă relație!

Zayn Malik, pregătit pentru o nouă relație? Gestul făcut de artist a devenit viral

La scurt timp după despărțirea de Gigi Hadid, Zayn Malik pare că e pregătit pentru o nouă relație. Cântărețul în vârstă de 28 de ani a ales să folosească o aplicație de dating pentru a cunoaște persoane noi. WooPlus, platforma accesată de Zayn, este dedicată tuturor celor care „iubesc persoanele plus-size”. Pentru a verifica identitatea utilizatorilor, aplicația folosește o tehnologie de recunoaștere facială. Clipul video cu care Malik s-a înregistrat a ajuns rapid în atenția presei, deconspirând astfel activitatea online a cântărețului.

Într-un interviu acordat în 2016, Zayn a recunoscut că are o pasiune pentru femeile cu forme. „Îmi place ca femeia să aibă forme”, spunea artistul pentru Billboard.

Zayn și Gigi Hadid s-au despărțit anul trecut, după ce cântărețul ar fi lovit-o pe mama partenerei sale, Yolanda Hadid.

La scurt timp după apariția știrii, Zayn Malik a dat publicității o declarație oficială cu privire la acest incident, negând însă faptul că ar fi avut loc o astfel de altercație și precizând că își dorește ca aceste probleme să fie rezolvate în familie și nu în public.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Declarația lui Zayn Malik, în vârstă de 28 de ani, a fost publicată pe contul lui de Twitter, artistul precizând că: „Așa cum voi toți știți eu sunt o persoană privată și îmi doresc foarte mult să creez un spațiu sigur și privat în care fiica mea să crească. Un loc unde probleme private dintr-o familie nu sunt aruncate în vâzul lumii pentru ca toți să le descoasă și să le analizeze. Încerc să protejez acest spațiu al ei așa că am ales să nu contest acuzațiile care ies la lumină din cauza unei discuții în contradictoriu pe care am avut-o cu un membru din familia partenerei mele, care a intrat în casa noastră atunci când partenera mea lipsea, în urmă cu câteva săptămâni”.

„Aceasta a fost și ar trebui să rămână o problemă privată”, a continuat acesta, „însă se pare că în acest moment există o diviziune și în ciuda eforturilor mele de a reveni la un mediu de familie liniștit care să ne permită să fim co-părinți fiicei noastre în modul în care ea merită, acest incident a ajuns cumva în presă”.

Cântărețul și-a încheiat mesajul spunând că speră ca el și toți cei implicați vor putea să se vindece de cuvintele dure aruncate și „cel mai important, voi rămâne vigilent pentru a o proteja pe Khai și a-i oferi intimitatea pe care o merită”.

Citește și:
Gigi Hadid, primele discuții cu avocații săi despre custodia fiicei ei, Khai

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video