Machine Gun Kelly și Megan Fox s-au căsătorit? Artistul a stârnit speculații referitoare și la sarcina iubitei sale

Machine Gun Kelly a stârnit speculații referitoare la căsătoria cu iubita sa, Megan Fox, despre care a lăsat să se înțeleagă că ar fi și însărcinată.

Machine Gun Kelly și Megan Fox s-au căsătorit? Artistul a stârnit speculații referitoare și la sarcina iubitei sale

Machine Gun Kelly a stârnit controverse în cadrul prestației sale de la Billboard Music Awards. Artistul a lăsat să se înțeleagă că s-ar fi căsătorit cu iubita sa, Megan Fox, ca mai apoi să aducă vorba despre „copilul lor nenăscut”.

Machine Gun Kelly a lăsat să se înțeleagă că el și Megan Fox s-au căsătorit

Interpretarea piesei „Twin Flame” de către Machine Gun Kelly la cea de-a 2022-a ediție a premiilor Billboard Music Awards, pe 15 mai, i-a făcut pe fani să cadă pe gânduri. Rapperul, în vârstă de 31 de ani, care a fost un înlocuitor de ultim moment pentru The Red Hot Chili Peppers, a dezvăluit că a scris piesa pentru „soția” sa, Megan Fox, în vârstă de 35 de ani. De asemenea, el a făcut o aluzie la „copilul nenăscut” al lui și al lui Megan. Megan și MGK s-au logodit în ianuarie, dar nu au anunțat o nuntă sau o sarcină.

Bineînțeles, remarcile sale i-au făcut imediat pe fani să speculeze că așteaptă primul lor copil împreună. Internauții și-au pus tot felul de întrebări, fiind convinși că acesta a fost modul cântărețului de a anunța că așteaptă un copil cu logodnica lui. Cu toate acestea, nici Megan și nici iubitul ei nu au răspuns zvonurilor.

Artistul și logodnica lui își doresc un copil împreună

Deși nu se știe dacă cei doi sunt căsătoriți și/sau așteaptă un copil, o sursă apropiată a declarat pentru HollywoodLife în luna martie că aceștia își doresc cu siguranță să aibă un copil împreună. De asemenea, aceasta a mai adăugat că actrița și rapperul „sunt destinați să fie împreună și destinați să aibă un copil, dar lasă să se întâmple în mod natural, nu sunt super concentrați pe asta„.

Un copil este 100 la sută în planul lui Megan și al lui Colson, este ceva despre care au vorbit deschis încă de când au început să fie împreună.”, a declarat sursa.

Megan și Machine Gun Kelly au amândoi copii din relații anterioare. Megan a fost căsătorită cu Brian Austin Green, în vârstă de 48 de ani, între 2010 și 2021 și au avut împreună trei fii: Noah, 9 ani, Bodhi, 8 ani, și Journey, 5 ani. Între timp, Machine Gun Kelly are o fiică de 12 ani, Casie, cu o fostă iubită.

Citește și:
Sandra Bullock, apariție rară alături de cei doi copii pe care i-a adoptat

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people