Sandra Bullock, apariție rară alături de cei doi copii pe care i-a adoptat

Sandra Bullock este o mamă devotată, iar aceste imagini o dovedesc.

Sandra Bullock, apariție rară alături de cei doi copii pe care i-a adoptat

Sandra Bullock a fost fotografiată alături de cei doi copii pe care i-a adoptat, fiind una dintre rarele ocazii în care cei trei apar împreună în public. Și nu a fost vorba despre o apariție pe covorul roșu, ci la „cel mai fericit loc de pe Pământ”.

A fost o zi de distracție în familie! Sandra Bullock a dovedit că este o mamă devotată, alăturându-se celor doi copii ai ei pentru o ieșire la Disneyland!

Actrița în vârstă de 57 de ani a fost fotografiată alături de fiul ei Louis, de 12 ani, și de fiica Laila, de 10 ani, iar Sandra s-a asigurat ca familia sa să se distreze, să se bucure din plin de activitățile din parcul de distracții, ba chiar a apelat la accesorii inedite pentru a-i face pe cei mici să se simtă cât mai bine.

Actrița și-a accesorizat look-ul casual sport cu un accesoriu potrivit locului unde se afla, mai exact o bentiță cu funde și atât, cât și cei doi copii, au purtat măști de protecție, în conformitate cu regulile locale impuse de pandemia de coronavirus.

Sandra Bullock l-a adoptat pe Louis, acum în vârstă de 11 ani, în 2010. Pe Laila, alături de care a apărut la Red Table anul trecut, a adoptat-o dintr-un orfelinat din Louisiana când copilul avea trei ani.

Sandra Bullock a mărturisit că are nevoie de o pauză. Într-un interviu recent acordat pentru Entertainment Tonight, actrița în vârstă de 57 de ani a dezvăluit că, după lansarea celui mai recent film al său, The Lost City, se va retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Aceasta a precizat că își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de cei doi copii ai săi, Louis și Laila.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„În acest moment, și nu știu cât o să dureze, am nevoie să fiu în locul care mă face cea mai fericită. Atunci când sunt la muncă îmi iau jobul foarte în serios. E un lucru care mă solicită 24/7 și eu vreau să fiu 24/7 cu copiii mei și cu familia mea. Nu știu cât de mult sau cât de puțin o să dureze, dar acolo vreau să fiu o perioadă”, a mărturisit Bullock.

Recent, actrița a vorbit pe larg despre dificultățile întâmpinate în creșterea micuței Laila după traumele trăite de aceasta după ce a fost abandonată, dar și despre cum ea și iubitul său, Bryan Randall aleg să își crească copiii.

„Superputerea mea este că sunt bună la a spune: ‘îmi pare rău’ și sunt bună la ascultat”, a spus ea. „Părinții mei nu puteau spune ‘îmi pare rău’. Era o chestie generațională. Eu acum, privind în urmă, le înțeleg durerea și teama. Dar eu spun ‘îmi pare rău foarte des. Chiar și când am dreptate. Copiii știu că eu fac greșeli, că partenerul meu face greșeli, dar nu le ascundem asta.”

Citește și:
Ce reality show ar reveni la PRO TV după terminarea competiției Survivor România

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video