Sandra Bullock, mai îndrăgostită ca niciodată! Ce a dezvăluit despre iubitul ei, Bryan Randall

Actrița premiată cu Oscar a recunoscut într-un show online că și-a găsit perechea și tatăl ideal pentru copiii ei.

Sandra Bullock, mai îndrăgostită ca niciodată! Ce a dezvăluit despre iubitul ei, Bryan Randall

Sandra Bullock l-a numit recent pe iubitul ei, Bryan Randall, „dragostea vieții mele”.

Actrița de 57 de ani, premiată cu Oscar, a făcut publică relația ei cu fotograful american în 2015, în timp ce ea era în plin proces de adopție a celui de-al doilea copil al său. Bullock are un băiat și o fată, ambii adoptați, iar Randall, în vârstă de 55 de ani, mai are și el o fată.

„Am găsit dragostea vieții mele”, a spus Bullock la Red Table Talk, găzduită de Jada Pinkett Smith și Willow Smith. „Avem doi copii frumoși – trei copii, cu fiica lui mai mare –, este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Sandra Bullock l-a adoptat pe Louis, acum în vârstă de 11 ani, în 2010. Pe Laila, alături de care a apărut la Red Table anul trecut, a adoptat-o dintr-un orfelinat din Louisiana când copilul avea trei ani.

Pe Randall l-a întâlnit cu ocazia zilei de naștere a lui Louis, când l-a angajat pe fotograf să facă poze la petrecere. Actrița spune că apreciază enorm că Bryan nu s-a speriat în momentul în care ea i-a spus că este în plin proces de adopție a unui alt copil.

„Era atât de fericit, dar era și speriat. Eu sunt un buldozer. Viața mea era deja lansată și iată această ființă umană frumoasă care nu are nimic de-a face cu viața mea, dar e ființa umană potrivită să fie acolo”.

Ea și-a descris, de asemenea, partenerul ca fiind „foarte creștin” și un exemplu minunat pentru copii.

Referindu-se la divorțul ei dureros din 2010, Sandra a adăugat că este bucuroasă că universul a făcut-o să aștepte ca să își întemeieze o familie proprie. Dar, a recunoscut actrița, nu știe dacă se va mai mărita vreodată.

Nu vreau să spun: ‘faceți așa cum fac eu’, dar nu am nevoie de o hârtie pentru a fi o parteneră devotată, o mamă devotată. Nu trebuie să mi se spună să fiu prezentă în cele mai grele momente. Nu trebuie să fiu îndemnată să înfrunt o furtună cu un om bun.”

Actrița a vorbit pe larg despre dificultățile întâmpinate în creșterea micuței Laila după traumele trăite de aceasta după ce a fost abandonată, dar și despre cum ea și Randall aleg să își crească copiii.

Superputerea mea este că sunt bună la a spune: ‘îmi pare rău’ și sunt bună la ascultat”, a spus ea. „Părinții mei nu puteau spune ‘îmi pare rău’. Era o chestie generațională. Eu acum, privind în urmă, le înțeleg durerea și teama. Dar eu spun ‘îmi pare rău’ foarte des. Chiar și când am dreptate. Copiii știu că eu fac greșeli, că partenerul meu face greșeli, dar nu le ascundem asta.”

The Unforgivable, cel mai recent film cu Sandra Bullock, intră luna asta în cinematografele din Statele Unite și va fi disponibil și pe netflix.

Citește și:

Cuplurile de celebrități care nu au rămas în relații apropiate după despărțire

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video