Sandra Bullock, de nerecunoscut în noul său film, The Unforgivable

Pentru rolul din noul său film, The Unforgivable, Sandra Bullock a fost nevoită să renunțe complet la orice produs de machiaj.

Sandra Bullock, de nerecunoscut în noul său film, The Unforgivable

Zilele trecite a fost lansat trailer-ul celui mai nou film al actriței Sandra Bullock. The Unforgivable prezintă povestea lui Ruth Slater (interpretată de Bullock), o femeie ce a fost condamnată la 20 de ani de închisoare după ce a omorât un om al legii. Trailer-ul arată de asemenea și modul în care aceasta încearcă să se reintegreze în societate și să se reconecteze cu sora sa, Katie, pe care nu a mai văzut-o de două decenii.

Pentru acest personaj, Sandra Bullock a fost nevoită să adopte un look complet natural, apărând în multe secvențe fără nici măcar o urmă de machiaj. Deși schimbarea este una majoră, fanii nu au putut să nu admire frumusețea naturală a actriței în vârstă de 57 de ani.

În urmă cu câțiva ani, Cate Blanchett a dezvăluit care sunt procedurile faciale la care ea și Sandra Bullock apelează pentru a se bucura de o piele lipsită de imperefectiuni.

„Sandy Bullock și cu mine am fost la o cosmeticiană în New York, Georgia Louise, care oferă niște tratamente faciale pe care le numim „tratamentele faciale cu penis” și care au un efect incredibil asupra pielii. Nu știu dacă e doar pentru că miros puțin ca sperma, sau pentru că au în componență enzime, dar Sandy le numește tramente faciale cu penis”, a declarat Cate pentru Vogue Australia.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Numele adevărat al tratamentului dermatologic este Hollywood EGF (Epidermal Growth Factor), pe care cosmeticiana din Upper East Side l-a creat special pentru Sandra Bullock, pe când aceasta filma Ocean’s 8.

Mirosul de spermă pe care l-a descris Blanchett nu este însă foarte departe de adevăr: Serumul folosit la tratament este derivat din celulele prepuțului proaspăt îndepărtat al bebelușilor din Coreea. Celulele stem ajută la formarea colagenului și a elastinei, care conferă pielii un aspect întinerit și radiant. Înainte ca serumul din prepuț să fie aplicat, Louise pregătește pielea prin exfolieri, microneedling și aplică o mască.

Citește și:
Cum arată Kim Kardashian nemachiată. Vedeta a împlinit 41 de ani

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video