Secretul tenului de invidiat al actrițelor Sandra Bullock și Cate Blanchett constă în „tratamentele faciale cu penis”

Cate Blachett a împărtășit care este secretul tenului ei radiant, dar și al Sandrei Bullock, alături de care a filmat "Ocean's 8."

Secretul tenului de invidiat al actrițelor Sandra Bullock și Cate Blanchett constă în "tratamentele faciale cu penis"

„Sandy Bullock și cu mine am fost la o cosmeticiană în New York, Georgia Louise, care oferă niște tratamente faciale pe care le numim „tratamentele faciale cu penis” și care au un efect incredibil asupra pielii. Nu știu dacă e doar pentru că miros puțin ca sperma, sau pentru că au în componență enzime, dar Sandy le numește tramente faciale cu penis” a declarat Cate pentru Vogue Australia.

Numele adevărat al tratamentului dermatologic este Hollywood EGF (Epidermal Growth Factor), pe care cosmeticiana din Upper East Side l-a creat special pentru Sandra Bullock, pe când aceasta filma în New York, anul trecut.

Mirosul de spermă pe care l-a descris Blanchett nu este însă foarte departe de adevăr: Serumul folosit la tratament este derivat din celulele prepuțului proaspăt îndepărtat al bebelușilor din Coreea. Celulele stem ajută la formarea colagenului și a elastinei, care conferă pielii un aspect întinerit și radiant. Înainte ca serumul din prepuț să fie aplicat, Louise pregătește pielea prin exfolieri, microneedling și aplică o mască.

„In momentul de față, primesc mesaje de la vedete care vor să mă vadă cât mai des pentru ‘tratamentul cu penis'”, a precizat Louise. Dar depinde pe cine întrebi, acesta nu este cel mai neobișnuit tratament facial pe care l-a efectuat cosmeticiana. Ea își amintește că „odată a folosit un tratament din placenta de porc pe o clientă care era vegană și lucrurile nu s-au terminat bine”.

Poți însă să te convingi singură dacă tratamentele acestea sunt folositoare sau nu, asta dacă ești pregătită să petreci 2 ani pe lista de așteptare a lui Louise. Tratamentul te va costa 650 de dolari, dar expresia de pe fața prietenilor tăi când le vei spune că ai efectuat „tratamentul cu penis” va fi cu siguranță neprețuită.

Citește și:
Detaliul neobișnuit pe care probabil nu l-ai observat până acum la mâinile lui Kate Middleton

Text: Catinca Sulea
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people