Cate Blanchett mărturisește că a fost hărțuită sexual de Harvey Weinstein

Lista celebrităților care au suferit diverse forme de abuz din partea producătorului Harvey Weinstein pare să nu se termine.

Cate Blanchett mărturisește că a fost hărțuită sexual de Harvey Weinstein

Și actrița Cate Blanchett se numără printre victimele lui Harvey Weinstein, ea făcând această mărturisire în cadrul unui interviu acodat publicației Variety.

Blanchett a fost întrebată dacă a fost vreodată hărtuită sexual de producătorul de film, iar răspunsul ei a fost un ferm „Da”.

Cred că el în special vâna, ca cele mai multe animale de pradă, persoanele vulnerabile. Adică am avut un sentiment neplăcut în ceea ce îl privește… Obișnuia să îmi spună des – Noi nu suntem prieteni -„, declară Blanchett.

Întrebată la ce se referea acesta, actrița a răspuns: „Nu am vrut să fac ceea ce el mi-a cerut să fac”.

Deși a refuzat să dea detalii despre abuzurile la care a fost supusă, actrița a precizat că speră că Weinstein va ajunge la închisoare pentru faptele sale.

„Sper (că va ajunge la închisoare – n.red). Violul este o infracțiune”, spune actrița. „Cred că este foarte important ca oamenii să fie judecați prin sistemul judiciar. Este o adevărată dovadă de democrație”.

Blanchett și Weinstein au lucrat de mai multe ori împreună, inclusiv la realizarea filmului „The Talented Mr Ripley”, premiat cu Oscar în 2000.

Însă actrița declară că niciodată nu i s-a părut o bucurie sau un privilegiu să lucreze cu Weinstein.
„Nu cred că Harvey va mai face filme cu cineva. A fost adus ca producător la multe filme și eu nu am avut niciodată un cuvânt de spus legat de acest aspect. Nu am avut o relație creativă cu el”, a mai adăugat actrița.

Citește și:
Secretul tenului de invidiat al actrițelor Sandra Bullock și Cate Blanchett constă în „tratamentele faciale cu penis'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people