Kourtney Kardashian și Megan Fox, topless în noua campanie SKIMS

BFFs Kourtney Kardashian și Megan Fox au pozat împreună pentru cea mai nouă campanie SKIMS.

Kourtney Kardashian și Megan Fox, topless în noua campanie SKIMS

Toamna este sezonul perfect pentru fantezii, iar cele mai bune prietene Kourtney Kardashian (42) și Megan Fox (35) se folosesc din plin de asta în noua campanie SKIMS, făcută publică acum.  

Vedetele promovează noile produse SKIMS Cotton, lansate de Kim Kardashian West, prin intermediul unor fotografii mai mult decât îndrăznețe, făcute de Donna Trope. Într-una dintre ele, îmbrăcate doar în SKIMS Cotton Jersey Dipped Thong, versiunea neagră, cele două își acoperă sânii cu mâinile în timp ce pozează culcate pe podea. În altă fotografie, brunetele sărută un măr roșu în timp ce Kardashian o ține pe Fox de mijloc, iar Fox ține mâna pe coapsa prietenei ei.

„Bumbacul nu a arătat niciodată mai bine”, este tagline-ul cu care SKIMS a lansat această campanie în care Megan Fox arată, ca și în ultimele ei apariții publice, ca o membră a clanului Kardashian.

„Ador că SKIMS înțelege cu adevărat ce vor femeile să poarte și că vor să se simtă sexy, încrezătoare și empowered”, a spus Fox despre implicarea ei în campanie într-un comunicat de presă. „Mi-a plăcut să fiu în această campanie cu Kourtney, ne-am distrat atât de bine la shooting.”

Kardashian a spus același lucru despre experiența de a poza alături de prietena ei, adăugând: „SKIMS chiar este brandul meu preferat pentru chiloți, sutiene și basics – cred că aș spune asta și dacă Kim nu ar fi sora mea!”

Kardashian și Fox s-au apropiat odată cu double date-urile la care au ieșit cu iubiții lor, bateristul Travis Barker, respectiv rapperul Machine Gun Kelly.

Înainte ca muzicienii să interpreteze single-ul Papercuts în încheierea VMAs 2021, Fox și Kardashian au urcat pe scenă pentru a-i introduce. „Sunt o mare fană a următorului interpret”, a spus Fox despre Kelly. „L-am urmărit crescând nu doar ca artist, ci și ca om.” „Și eu sunt fana lui”, a completat Kardashian „și cred că toboșarul lui este foarte hot”.

Citește și:

Kourtney Kardashian, criticată aspru după ce a răspândit teorii ale conspirației legate de Covid-19

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people