Ce sfaturi a primit Cove de la Andreea Marin la începutul carierei: „Am rămas șocat”

Cove a povestit despre începuturile carierei sale și cum l-a ajutat Andreea Marin să evolueze în rolul de prezentator TV.

Ce sfaturi a primit Cove de la Andreea Marin la începutul carierei: "Am rămas șocat"

Gabriel Coveșeanu, cunoscut publicului drept Cove, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV care se poate mândri cu o carieră impresionantă, dar mai ales longevivă. Acesta s-a remarcat încă de la primele apariții televizate, iar carisma și conexiunea cu publicul l-au făcut să fie și mai îndrăgit de telespectatori. Actorul își amintește cu nostalgie de primele sale contacte cu televiziunea, iar una dintre persoanele care i-au fost alături încă de la început a fost chiarAndreea Marin.

Cove, amintiri prețioase alături de Andreea Marin

Cove a lucrat alături de fosta soție a lui Ștefan Bănică în perioada când aceasta prezenta celebra emisiune „Surprize, surprize” la TVR 1. Într-un interviu pentru Click, prezentatorul TV a povestit cum a fost acea perioadă alături de colega sa și ce anume l-a învățat pentru cariera de prezentator.

În acea perioadă, Cove avea 25 de ani și a fost ajutorul Andreei Marin în emisiunea sa. La doar câteva luni de când s-a prezentat la casting la TVR 1, actorul a fost anunțat în direct că urma să devină coprezentator alături de Andreea Marin.

Andreea este fosta mea colegă, prietena mea de-o viață, aș putea spune, ne cunoaștem de destul de multă vreme. Este omul alături de care am lucrat foarte mulți ani, omul alături de care am cunoscut celebritatea. Emisiunea „Surprize, surprize” a fost chiar un fenomen, era de ajuns să apari o singură dată în emisiunea „Surprize, surprize”, pentru ca a doua zi să te cunoască lumea pe stradă. Cam toată lumea te cunoștea, eu am rămas șocat de impactul extrem de mare pe care îl avea emisiunea. Amândoi eram foarte tineri, am început să facem televiziune nu din dorința de a deveni vedete, sau celebri, pe vremea aia nu se purta modelul ăsta. Noi făceam televiziune din plăcere, din bucurie. Am întâlnit o echipă extraordinară”, a povestit Cove.

Actorul a învățat tot ce știe de la prezentatoarea TV

Ba mai mult, Cove a povestit cum el și Andreea Marin au lucrat încă de la început cu pasiune, motiv pentru care au reușit să prindă atât de bine la public. Potrivit declarațiilor sale, aceasta l-a învățat ce înseamnă profesionalismul și ar repeta oricând experiența emisiunii în direct alături de ea.

„Pot să spun că atmosfera pe care am întâlnit-o acolo, echipă cum a fost atunci, în anii aceia frumoși, în care toată lumea venea cu idei, voiam să facem, toată lumea avea pasiune pentru povestea asta. Lucrurile s-au cam pierdut între timp. Televiziunea azi a devenit o meserie cumva. Noi făceam din pasiune toate lucrurile astea și nu am simțit niciodată oboseală, că nu am chef, nu conta, absolut! Eu am învățat de la Andreea ce înseamnă să fii un profesionist adevărat. Andreea este omul alături de care eu aș intra oricând, în orice emisiune în direct. Pot să nu știu nimic, despre ce este vorba, poți să nu-mi spui nimic, dacă ea zice să intrăm impreună, ea știe tot ce trebuie”, a mai spus Cove pentru Click!.

Citește și:
Andreea Bălan va apărea în două emisiuni TV! Artista, vedeta unui nou proiect

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people