Adevăratul motiv pentru care Cove a renunțat la emisiunea „Vorbește Lumea” și colaborarea cu Pro TV

Cove a vorbit deschis despre motivul pentru care a încheiat colaborarea cu PRO TV, după ce a surprins pe toată lumea cu această alegere.

Adevăratul motiv pentru care Cove a renunțat la emisiunea „Vorbește Lumea” și colaborarea cu Pro TV

Gabriel Coveșeanu, sau Cove, așa cum este cunoscut publicului larg, a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a anunțat că nu va mai face parte din echipa PRO TV și a emisiunii „Vorbește Lumea.” De la jumătatea lunii septembrie, fanii au ocazie să îl vadă pe Cove implicat într-un alt proiect de televiziune. Mai exact, el va prezenta alături de Diana Bart emisiunea „Flash Monden” difuzată de Prima TV.

Cove a vorbit într-un interviu pentru unica.ro despre motivele care l-au determinat să renunțe la colaborarea cu Pro TV. Acesta afirmase în alte ocazii că prezentarea unei emisiunii zilnice, în direct, poate deveni „o povară”, așa că a oferit acum mai multe detalii despre ceea ce l-a nemulțumit la emisiunea „Vorbește Lumea.”

„A fost interpretat greșit din faptul că am afirmat că, uneori, o emisiune zilnică, în direct poate crea o presiune destul de mare pe umerii unui moderator. Faptul că nu îți poți permite să lipsești vreo zi, să te îmbolnăvești, să ai o stare proastă sau indiferent de cum te simți, de cât de obosit, supărat sau fără chef ești, trebuie să fii prezent și să faci în așa fel încât problemele tale să nu se vadă și să le transmiți celor de acasă o energie bună, o stare de bine”, a declarat Cove pentru sursa menționată anterior.

Cove a vorbit și într-un interviu pentru spectacola.ro despre schimbările care au avut loc în viața lui în ultima vreme și de ce a renunțat la colaborarea cu PRO TV, după 6 ani în care a prezentat emisiunea „Vorbește Lumea.” „Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viată, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de…surprize-surprize.”

Cove a mărturisit faptul că a existat un motiv de nemulțumire, iar acesta are legătură cu vacanțele și cu timpul pe care îl petrecea cu familia. „Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioadă foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie pentru că doar weekend-urile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă. Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe”, a adăugat Cove pentru sursa citată anterior.

Nu este pentru prima dată când Cove se alătură echipei de la Prima TV. În anul 2015, el a prezentat emisiunea „Mama mea gătește mai bine.”

În ceea ce privește „Vorbește Lumea”, Adela Popescu a revenit din data de 30 august ca moderatoare la nici două luni de când a devenit mamă pentru a treia oară și prezintă emisiunea alături de Andrei Lăcătuş, cunoscut drept Shurubel, şi Bogdan Ciudoiu, care au experiență în radio.

Citește și:
Lora, declarații sincere despre dorința ei de a adopta un copil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people