Primul mesaj transmis de Prințul William, după funeraliile bunicului său, Prințul Philip

Prințul William este primul membru al familiei regale britanice care rupe tăcerea după funeraliile Prințului Philip.

Primul mesaj transmis de Prințul William, după funeraliile bunicului său, Prințul Philip

Primul mesaj transmis de Prințul William, după funeraliile bunicului său, Prințul Philip, nu este însă unul la care fanii familiei regale britanice – nici întreaga lume – s-ar fi așteptat. Mesajul transmis de Prințul William nu are legătură cu decesul bunicului său, ci.. este vorba despre fotbal.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, a făcut prima declarație oficială după funeraliile bunicului său, Prințul Philip, pe contul de Twitter pe care îl împarte cu soția lui, Kate Middleton.

Mesajul transmis pe Twitter face referire însă la sportul preferat al lui William, mai exact fotbalul. „Acum, mai mult ca oricând, trebuie să protejăm întreaga comunitate a fotbalului – de la cel mai înalt nivel până la rădăcină – și valorile competiției și corectitudinea care stă la baza ei. Mă alătur îngrijorării pe care fanii o au despre propunerea înființării Super League și daunele pe care riscă să le provoacă jocului pe care îl iubim”. Ducele chiar i-a încheiat mesajul, semnându-se cu W.

Prințul William face referire la Super League, mai exact planul unora dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume de a începe o nouă Superligă Europeană (ESL), plan care a fost extrem de criticat de fanii acestui sport.

După înmormântarea bunicului lor, Prințul Harry și Prințul William au petrecut două ore împreună, cu ușile închise, la Castelul Windsor.

Celor doi li s-a alăturat și tatăl lor, Prințul Charles, a declarat o sursă pentru The Sun. Potrivit surselor, discuția de familie a fost neproductivă, dar ea a fost văzută, totuși, de unii apropiați ca un pas în direcția cea bună.

Relația dintre cei doi frați a devenit și mai tensionată în urma interviului incendiar acordat de Harry și de Meghan Markle lui Oprah Winfrey.

Se spune că Prințul Charles își dorește cu ardoare o reconciliere cu fiul său, în timp ce William este mai precaut și ezitant. „William trebuie să știe că poate avea încredere în Harry și că conversațiile private vor rămâne private”, susține o sursă Vanity Fair.

Harry și William au fost văzuți schimbând câteva vorbe și în timpul înmormântării televizate a Prințului Philip, un eveniment care nu a putut să nu amintească de o altă înmormântare la care absolut toate privirile au fost ațintite asupra celor doi frați, cea a mamei lor.

Citește și:
Ce mesaj au transmis Prințul Harry şi Meghan Markle după decesul Prințului Philip

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people