Ce mesaj au transmis Prințul Harry şi Meghan Markle după decesul Prințului Philip

Prințul Philip a încetat din viață vineri, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani.

Ce mesaj au transmis Prințul Harry şi Meghan Markle după decesul Prințului Philip

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, i-au adus un omagiu virtual Prințului Philip, care a decedat vineri la vârsta de 99 de ani.

În timp ce speculaţiile curg în privinţa participării cuplului la înmormântarea din Marea Britanie, Prințul Harry și Meghan Markle au transmis un mesaj pe site-ul organizaţiei lor, Archewell.

Pe un fundal întunecat, un singur mesaj în relief, scris cu litere albe: „În memoria Alteţei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021. Vă mulţumim pentru devotament … ne veţi lipsi foarte mult”, a fost afişat pe site-ul web al Archewell, organizaţia de caritate şi de producţie audiovizuală fondată de cuplu anul trecut.

Prințul Philip a încetat din viață vineri, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. Anunțul oficial a venit pe contul de Twitter al Familiei Regale Britanice. „Cu profund regret Maiestatea Sa Regina a anunțat decesul iubitului său soț, Alteța Sa Regală Prințul Philip, Duce de Edinburgh.” Alteța Sa a murit în liniște în această dimineață la Castelul Windsor.”

Prințul Philip, duce de Edinburgh, s-a căsătorit în 1947 cu Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii. Acesta s-a născut pe data de 10 iunie 1921 în Corfu, Grecia.

El a făcut parte din familiile regale ale Greciei și Danemarcei. Întâlnirea sa cu Regina Elisabeta a avut loc înainte de cel de-al doilea război mondial, iar căsătoria lor a avut o longevitate uimitoare, de peste 73 de ani. După căsătorie, Prințul Philip a devenit Duce de Edinbugh, Conte de Merioneth și Baron Greenwich. Regina Elisabeta l-a numit Prinț al Regatului Unit în 1957. La vârsta de 90 de ani, în 2011, Regina Elisabeta i-a acordat titlul de Înalt Amiral al Marinei Regale britanice.

Citește și:
Prințul Philip al Marii Britanii: viața sa în 30 de imagini

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video