Oana Moșneagu, anunț neașteptat pentru fani. Ce mesaj a transmis partenera lui Vlad Gherman

Oana Moșneagu le-a dat fanilor de pe rețelele de socializare o veste tristă.

Oana Moșneagu, anunț neașteptat pentru fani. Ce mesaj a transmis partenera lui Vlad Gherman

Oana Moșneagu este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii toate noutățile care au loc în viața ei. Partenera luiVlad Ghermanare o relație deschisă cu internauții, iar sinceritatea o caracterizează de fiecare dată.Actrițadin serialul „Adela” de la Antena 1 le-a dezvăluit fanilor din mediul online o veste tristă.

Oana Moșneagu, veste tristă pentru fani

Vedeta nu se sfiește să le spună admiratorilor ce simte. Fie că este vorba despre un motiv de sărbătoare, fie o veste tristă, Oana Moșneagu nu se ascunde și spune lucrurilor pe nume. Astfel,actrițași-a anunțat fanii de pe Instagram că serialul în care joacă în prezent, „Adela”, difuzat de Antena 1, va mai dura trei săptămâni. Ea adoră să fie pe platourile de filmare și să joace alături de colegii săi, pe care îi admiră enorm.

„Hai, bună dimineața târzie. După cum se vede pe fața mea, nu, nu m-am trezit acum, m-am trezit mult mai devreme. Nici măcar nu are importanță. Am vrut să vă reamintesc că este joi, că mai sunt doar trei săptămâni din acest sezon. Partea bună e că vine și sezonul patru, partea proastă e că o parte din povestea noastră ajunge la sfârșit. Am emoții și aștept cu sufletul la gură. Sper că sunteți alături de noi”, a transmis Oana Moșneagu pe rețelele de socializare.

Cu toate că este puțin tristă pentru că sezonul acesta se apropie de final, vestea că va mai urma și sezonul patru din „Adela” a făcut-o pe actriță să fie ceva mai optimistă. Astfel, fanii poveștii dramatice de la Antena 1 sunt încântați să audă că vor avea parte de o continuare și așteaptă nerăbdători să vadă ce se va întâmpla.

Vlad Gherman a confirmat relația cu actrița în ianuarie

Oana Moșneagu și Vlad Gherman joacă împreună în aceeași producție. În luna ianuarie a acestui an, Vlad a confirmat relația cu actrița, după ce au început deja să apară zvonuri legate de o posibilă iubire între ei. De atunci, cei doi sunt tot timpul împreună și postează adesea imagini adorabile de cuplu. Ba mai mult, se înțeleg de minune, iar momentele în care se tachinează sunt dovada că au ți un simț al umorului dezvoltat.

Citește și:
Katie Holmes și Bobby Wooten III, prima apariție împreună pe covorul roșu. Actrița a strălucit lângă partenerul ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people