Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut un pas important în relația lor. Actorul, în vizită la părinții iubitei sale

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au petrecut weekend-ul alături de părinții actriței.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut un pas important în relația lor. Actorul, în vizită la părinții iubitei sale

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt surprinși mereu împreună, iar relația lor pare să meargă tot mai bine pe zi ce trece. Cei doi se iubesc nebunește, iar fanii de pe rețelele de socializare sunt adesea martorii declarațiilor de dragoste sau a gesturilor de tandrețe. Dacă până acum actorii au petrecut mai mult timp în compania părinților lui Vlad, de această dată a venit timpul ca artistul să-i cunoască pe părinții iubitei sale.

Vlad Gherman a petrecut weekend-ul cu familia iubitei sale

Astfel, Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au dus relația la un nou nivel! Actorul a făcut un pas important, iar weekend-ul l-a petrecut în compania iubitei sale și a părinților ei. Cei doi au decis să facă o escapadă de câteva zile departe de aglomerația din București și au mers în vizită la familia Oanei, unde s-au distrat de minune alături de cei care i-au dat viață actriței.

sursa: Instagram

Vlad Gherman a petrecut timp prețios alături de părinții Oanei și a fost cât se poate de relaxat în preajma lor. Așa cum i-a obișnuit deja pe internauți, Oana a surprins mai multe cadre din timpul vizitei lor, în care actorul joacă șah alături de tatăl ei. Ulterior, cei doi s-au încumetat la un meci de fotbal, moment în care artistul și-a dat frâu firii comice.

„Distragerea atenției adversarului”, a scris Oana Moșneagu pe InstaStory, amuzată de jocul dintre Vlad și tatăl ei.

sursa: Instagram

Cum se înțelege actorul cu părinții Oanei

Ziua petrecută alături de familia Oanei a fost una memorabilă, iar râsetele și amuzamentul au fost nelipsite. Fanii au fost încântați să vadă cât de bine se înțelege actorul cu viitorul socru, iar atitudinea prietenoasă și glumeață este punctul lui forte. De asemenea, se pare că actrița s-a bucurat și mai mult de momentele prețioase petrecute în familie, părinții ei primindu-l pe partenerul său cu brațele deschise.

Vlad și Oana nu își neglijează niciodată comunitatea de fani de pe Instagram. Fie că sunt la filmări, fie în vacanțe, cei doi postează imagini împreună și se tachinează reciproc în văzul lumii. Momentele de „tensiune” dintre ei sunt cât se poate de comice, iar atitudinea deschisă și amuzantă a celor doi arată cât de bine se simt unul în compania celuilalt.

Citește și:
Cine ar fi noul iubit al lui Charlize Theron. Este vorba despre un bărbat celebru

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people