Vlad Gherman i-a oferit inelul Oanei Moșneagu?

Vlad Gherman i-a pus inelul pe deget iubitei sale, Oana Moșneagu, iar momentul a fost surprins de camera de filmat.

Vlad Gherman i-a oferit inelul Oanei Moșneagu?

Vlad Gherman șiOana Moșneaguformează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, iar de câteva luni sunt de nedespărțit. De când au anunțat că sunt împreună, cei doi actori nu mai sunt scăpați din vizor, iar fanii sunt atenți la fiecare detaliu. Ei bine,artistula uimit pe toată lumea cu un gest la care nu se aștepta nimeni.

Vlad Gherman i-a pus pe deget inelul Oanei Moșneagu

Cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare și nu se sfiesc să împartă cu fanii momentele speciale din viețile lor. Astfel, momentul în care Vlad Gherman i-a pus inelul pe deget Oanei Moșneagu a fost surprins de camera de filmat și a ajuns rapid în ochii internauților. Videoclipul cu așa-zisa „cerere în căsătorie” a stârnit un val de intrigi, iar acum admiratorii se întreabă dacă s-au logodit cu adevărat sau nu.

Pentru ca momentul să fie unul memorabil, pe fundal se aude o piesă romantică a lui Bruno Mars, a cărei versuri sunt legate de căsătoria cu persoana iubită. „E o noapte frumoasă și vrem să facem ceva prostesc împreună. Hei, iubito, cred că vreau să mă căsătoresc cu tine”, sunt versurile melodiei care rulează pe fundalul clipului postat de Oana Moșneagu.

Cadrul este unul de vis, iar presupusa cerere a avut loc de față cu mai mulți prieteni apropiați. Cu toate acestea, videoclipul postat de actriță este unul comic, care stârnește râsete. Dacă se presupunea că o cerere încăsătorieeste romantică și emoționantă, aceasta a fost „ruinată” de faptul că inelul ales era prea mic, iar Vlad Gherman nu a reușit să i-l pună pe deget până la capăt, spre dezamăgirea iubitei sale.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au participat cu o seară în urmă la un eveniment al unui magazin de bijuterii cunoscut, unde au fost înconjurați de pietre prețioase Cum ocazia era de neratat, Vlad Gherman i-a oferit și iubitei sale un inel cu piatră albastră, care ține locul celui de logodnă.

Deși nu a fost vorba despre o logodnă propriu-zisă, momentul a fost unul amuzant și cu siguranță apreciat de fanii cuplului, care speră ca într-o zi să fie martorii unei cereri în căsătorie adevărate.

Citește și:
Cum a cerut-o Cătălin Rizea pe Adda în căsătorie: „Stătea pe gânduri'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people